Partyflock
 
­ Nederland

Kees van Hondt ambassadeur Rubberboot Missie Utrecht

gepubliceerd door , op
De welbekende Utrechtse feestartiest Kees van Hondt zal dit jaar aantreden als ambassadeur van de rubberboot missie utrecht. de missie zal, zoals eerder bekend werd gemaakt, dit jaar plaats vinden op vrijdagavond 9 augustus. net als vorig jaar zal deelname in 2013 gratis zijn.

Ambassadeur Kees van Hondt
Met het binnenhalen van Kees van Hondt gaat een grote wens in vervulling van de Rubberboot Missie Utrecht (RMU) organisatie. "Kees is natuurlijk al een grote bekende in Utrecht en ver daarbuiten. Zijn no-nonsensementaliteit en passie met opblaasartikelen sprak ons dan ook meteen aan om hem te benaderen als ambassadeur", aldus organisator Rik Brinks. De reactie van Kees van Hondt op dit verzoek was ook meteen duidelijk; "het is altijd weer een uitdaging om er voor te zorgen dat feestjes niet in het water vallen."

Startschot en meer
Kees van Hondt is in Nederland vooral bekend van de Derde Keesdag in Tivoli en de grote Lowlands slotnachtfeesten. Maar ook op festivals als Sziget heeft hij zijn sporen achtergelaten met zijn shows vol Obscure zigeunermuziek, polka's en carnavalskrakers. Daarnaast gebeurt er tijdens de show altijd van alles, takken, prullenbakken, opblaaskrokodillen, alles gaat de lucht in. En dus ook opblaasboten. De eerste taak die Kees als ambassadeur is toevertrouwd is het geven van het startschot van de missie. Het zal hier echter niet bij blijven en verwacht de komende tijd nog meer nieuws rondom de Rubberboot Missie Utrecht en Kees van Hondt, want wat is Kees zonder muziektip? En wat is een missie zonder after?

Rubberboot missie Utrecht
De Rubberboot Missie is een avond vol plezier met opblaasboten door de grachten van Utrecht en wordt dit jaar voor de tweede maal georganiseerd. Het is gratis en iedereen mag/moet mee doen. Het enige wat de deelnemer hoeft mee te nemen is een opblaasboot en een hapje/drankje voor zichzelf.

Ahoy!