Partyflock
 
­ Nederland

Dance to fight cancer in Organza

gepubliceerd door , op
Dance to fight cancer
29 januari 2013
De party Dance to fight cancer is opgezet nadat er zoveel lieve bekenden en vrienden met kanker aan het vechten zijn/waren, sommige hebben dit gevecht gewonnen, maar vele hebben dit gevecht verloren.

Nadat dragqueen Miss Teddy (RIP) deze oproep 'Teddy4KWF' gedaan had, vonden Da Dominator Team Astrid & Marcel dat er vanuit hun scene ook een feest georganiseerd moest worden voor KWF. Een feest waarvan alle winst en omzet 100% naar KWF zal gaan.

Niet alleen voor Miss Teddy haar laatste wens, maar ook voor een ieder die in hun omgeving te maken heeft gehad met de rotziekte kanker. Hierbij hebben ze drie andere bevriende organisaties kunnen betrekken die ook graag hun steentje willen bijdragen voor dit geweldige doel. DJ Da Dominator Team sloeg de handen ineen met de organisaties Kinky Paradise, Life of Secrets & Organza om dit geweldige initiatief neer te zetten.Op 27 juli 2013 organiseren deze organisaties de benefiet party Dance to fight cancer waarvan alle winst en omzet 100% naar KWF gaat. Dit feest staat ook gemeld op de KWF site 'StaOpTegenkanker.nl', hier is ook de mogelijkheid om een donatie te doen voor dit goede doel: staoptegenkanker.nl.

Alle DJ's draaien hier gratis en iedereen die aan dit feest meewerkt doet dit gratis! Club Organza incl. personeel werken hieraan gratis mee en doneren alle drankwinst van deze avond aan KWF, ook de entree zal 100% naar KWF gaan.KWF zal dit geld besteden aan onderzoeken naar een betere behandeling van kanker en een beter leven met kanker.

Line-up

5 opmerkingen

Werkzaam bij Decisions
Goed doel veel succes ermee hoop dat het een volle bak wordt (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 26539, 111498}
Decisions team thnx kanjers!!!!
Wij gaan er vanuit dat het absoluut een volle bak gaat worden!

We Gonna Party Hard and Dance To Fight Cancer!!!!!
Wij kunnen er helaas niet bij zijn, maar hadden er heel graag bij willen zijn en daarom hebben wij een vrijwillige bijdrage gestort ter ere van Teddy4KWF. Heel veej succes kanjers!!! Doe een dansje namens ons :-)
Q & M thanks voor de support en de donatie op https://www.staoptegenkanker.nl/Dance-to-Fight-Cancer
Tot snel! xxx