Partyflock
 
­ Nederland

Northern Dance Experience bij Mike FM

anoniem gepubliceerd op
Northern Dance Experience bij Mike FM
16 februari 2004
Finale op 27 februari tijdens Planet V.I.P.

Mike FM in teken van de Northern Dance Experience

In een speciale, 4 uur durende uitzending, presenteert Mike FM de 4 finalisten van de Northern Dance Experience (NDE). Het dance programma van het Noorden heeft elke week de beste DJ’s en staat voor 1 keer in het teken van de NDE.

DJ Hance bijt de spits af, om 20.00 uur, gevolgd door DJ Barracuda, DJ Penoze en DJ Restless. Een verscheidenheid aan stijlen in 1 lange show.

Naast de finalisten komt ook DJ Antiphus langs in de studio. De man die afgelopen jaar succesvol was door het winnen van de Twix Talent Room, won de eerste NDE in 1998. We blikken met hem uitgebreid terug op zijn finale en hij komt ook aan het woord over de nieuwe finalisten.

Reageren tijdens de show op de finalisten kan via de website van Mike FM, http://www.mikefm.nl. Natuurlijk ook het laatste Dance News, de Party Update en de Dance Charts.

Mike FM, The Dance Radio Show, staat woensdag 18 februari 4 uur lang stil bij de Northern Dance Experience. Voor deze ene keer niet om 22.00 uur maar al om 20.00 uur, bij Mercurius Radio; 106.1 FM

2 opmerkingen

ik denk ut nie.. en heb me kabels gister allemaal los getrokken anders had ik het wel kunnen fixen voor een man of 5 ongeveer...