Partyflock
 
­ Nederland

Maand maart in LVC, Leiden

gepubliceerd door , op
Maand maart in LVC, Leiden
15 februari 2004
Op vrijdag 5 maart 2004 presenteert het LVC een avond lang D.I.S.C.O met Dj’s Hairy Glitter en DiscCoen. De zaal zal voor deze backsteppin’ avond open gaan om 23.00 uur en de entree is 2,50 Euro.Op vrijdag 5 maart aanstaande gaan Funk- en Disco-coryfeeën DJ Hairy Glitter & DJ DISCoen (a.k.a. Bas Jansen en Coen Brandhorst) back to the 70’s en 80’s. Dit betekent dat de platenbakken van de heren vanavond geplunderd zijn op de welbekende funky- soul en D.I.S.C.O-kletsers uit deze twee roerige decennia. Dus wie geen genoeg kan krijgen van Barry White, Earth Wind & Fire, James Brown, Kool & the Gang, KC & the Sunshine Band, Donna Summer, Herbie Hancock, Jimmy Bo’Horne en the Jacksons kan zich 5 maart zonder moeite opstappen op de D.I.S.C.O-train. Uiteraard willen we om het glittergehalte van de avond tot een hoogtepunt te brengen iedereen uitnodigen zich zo glimmend en glanzend mogelijk te presenteren. Dus zet je beste pruik op, doe je hoogste plateauzolen aan en neem al je D.I.S.C.O. vriendjes en vriendinnetjes mee.

Op donderdag 11 maart 2004 presenteert het LVC de jaarlijkse Djoekboksnight, de verzoekplaten Top 50. De zaal zal voor deze happening open gaan om 23.00 uur en de entree is GRATIS. Jawel, het is weer zo ver, de jaarlijkse 180Minuten waarin we Alleen Maar verzoekjes draaien. Die moet je wel even van tevoren doorgeven, zodat we de top 50 van verzoekjes kunnen samenstellen. Hoe? Door je top-3 te mailen naar overdrive@lvc.nl. Dat kan tot en met zondag 7 maart. En dan is het op Djoekboksnight weer kijken waar jouw favorieten zijn geëindigd. Als je het zeker wilt weten, dan kan je ook nog kijken op een van de lijstjes in de zaal.
We Cannot Get Enough.

Op vrijdag 12 maart 2004 presenteert het LVC 80s, 90s, DANCE & ELECTRO met DJ’s ELMO DE PELMO en BAREUH. De zaal zal voor dit fenomeen open gaan om 23.00 uur en de entree is 2,50 euro. Elmo serveert een oerdegelijke funky stamppot van Electro, Lounge en House met een theelepel jaren '80. Hij is vaste DJ van de Flauw & Wauw-feesten in het COC en verdiende daar al zijn sporen als robuuste Margharitadrinker. Nu draait hij veel lekkers in elkaar tijdens LVC's Overdrive, samen met zijn vriendjes. Bareuh houdt van de bloemetjes buiten zetten, electrische apparaten, de kanaries voeren, alles breed laten hangen, met dolfijnen zwemmen, op hondentraining, besmeurde vogels schoonmaken, Risken met de Dalai-Lama, schoonzwemmen, de was ophangen in de zinderende hitte, de dekens opschudden in het volle ochtendlicht, hordelopen, het grasveld maaien, derde wereldhulp verlenen, prei schoonmaken, russisch roulette spelen met O.J. Simpson, X-boxen met Bush en Blair, golfsurfen op de kaag, afstoffen, een fietstocht maken, koeien opdrijven in Texas, de Berlijnse muur bezoeken, lapdancing in de club, collecteren voor Salvation Army, witte lakens kopen voor de club, rozen kweken, moddervechten, sushi maken, 100 meter sprint-training, cake bakken en de duiven laten vliegen onder het luiden van de klokken om 23.00 uur ... en daarnaast draait ze dus ook nog hele lekkere plaatjes.

Op zaterdag 13 maart 2004 presenteert het LVC The Glue Factory: Keytown Edition, The One Year Anniversary. De zaal zal voor deze reggae-dancehall party open gaan om 23.00 uur en de entree is 4 euro. Al een jaar lang organiseren de mensen van Keytown Sound (voorheen One Blood en Ruff-E-Nuff Soundsystem) de heetste reggae-dancehall feesten in Leiden onder de naam Glue Factory. Inmiddels zijn vele binnen- en buitenlandse gasten de revue gepasseerd, vanavond is Leiden’s Own represent. Van de VJ’s, deco en DJ’s tot de Foodstand: Keytown op zijn Irie-st. Keep da fire a blazin’!


Op zaterdag 20 maart 2004 presenteert het LVC ILLY NOIZ, a Drum & Bass event! De zaal zal voor dit Drum & Bass-event open gaan om 00.30 uur en de entree is 6 euro. A Drum & bass event! Lokal is een upcoming talent, en is bezig zich sterk te profileren. Quilla is de Leading Lady van dit gezelschap, ze draaide al als support van Roni Size en als resident DJ van Sabotage. Mike Engine is de man achter de DNBXXL-avonden en winnaar van de Best Breakthrough dj 2004-award. MC Mike Redman is letterlijk de stem van vanavond, maar ook de frontman van het uiterst talentvolle Redrum. Mack, het gezicht van Illy Noiz, is je host. Zijn stijl kan je omschrijven als ‘rollin’, cutting edge, party Drum ‘n’ Bass’.

Op vrijdag 26 maart 2004 presenteert het LVC 90s, Hip HopP, Reggae, Dancehall met Riddim Driven Deejayz. De zaal zal voor deze dansavond open gaan om 23.00 uur en de entree is 2,50 euro. Na afloop van de Elektronische Muziektheater Act To The Max halen Marcus, Ard en Leon nu ALLES uit de (platen)kast. Hip Hop, Dancehall, Soul en Funk worden geserveerd, alsmede de betere Disco.
“Three wise men with musical knowledge of five, creating a funky fresh mash-up to their personal design.”

Op vrijdag 26 maart 2004 presenteert het LVC i.s.m. Paradiso Produktiehuis: To The Max! De zaal zal voor deze Electronische Muziektheater Act open gaan om 21.00 uur en de entree is 5 euro. Met CJP 1,50 korting. Gezelschap van de nacht speelt To The Max. Een elektronische muziektheater act die een dag uit het leven van een hyperambitieuze vrouwelijke popster in beeld brengt. Haar leven is als een computergame en op weg naar de top is alles geoorloofd: kruipen, likken, slijmen, snuiven, liegen en bedriegen. Daarbij heeft onze heldin 2 medespelers die haar niet per se verder helpen… To The Max is 45 minuten adrenalinetheater met 3 acteurs, 1 VJ en 1 DJ en 1 muzikant.


Op vrijdag 2 april 2004 presenteert het LVC Extince. De zaal zal voor deze Overdrive Hip Hop Speciaal open gaan om 23.00 uur en de entree is 9 euro. Met '2de Jeugd’, het derde album van Extince wordt Nederland weer veroverd met echt spraakwater. De komst van de cd, die sinds 19 januari in de winkel ligt, kan niemand ontgaan zijn. Volgens Extince zelf spit hij op zijn derde album "2e Jeugd" weer zoals hij vroeger in het Engels spitte. Wat meer onbelemmerd en met wat meer zin erin. Het album is in Amsterdam opgenomen in de Amo-Lab-studio van Postmen's Shy Rock en werd grotendeels geproduceerd door DJ Moola. Extince wordt geflankeerd door De Klopdokter, Thirza en DJ Code Red.

Voorverkoop start op maandag 15 maart (alleen in Leiden).
Reserveren kan via 071-5146449 (ma t/m do: 09:00-17:00 uur, vr: 14.30-19:00 uur).

LVC
Breestraat 66 Leiden
www.lvc.nl

16 opmerkingen

 
Op vrijdag 2 april 2004 presenteert het LVC Extince. De zaal zal voor deze Overdrive Hip Hop Speciaal open gaan om 23.00 uur en de entree is 9 euro. Met '2de Jeugd’, het derde album van Extince wordt Nederland weer veroverd met echt spraakwater. De komst van de cd, die sinds 19 januari in de winkel ligt, kan niemand ontgaan zijn. Volgens Extince zelf spit hij op zijn derde album "2e Jeugd" weer zoals hij vroeger in het Engels spitte. Wat meer onbelemmerd en met wat meer zin erin. Het album is in Amsterdam opgenomen in de Amo-Lab-studio van Postmen's Shy Rock en werd grotendeels geproduceerd door DJ Moola. Extince wordt geflankeerd door De Klopdokter, Thirza en DJ Code Red.

Klopdokter is vet :D
laatste aanpassing
Niej beuke duss
 
disco night lijkt me wel wat :D
 
in de stad loop ik je deur plat
en schrijf t woord welkom op je deurmat
tis weer helemaal niets!
 
Lonneke, jij hier!
Beetje jammer dat ze in Leiden nooit iemand buiten Leiden binnenlaten,dus het heeft weinig zin om daar naar toe te gaan. Jammer...........
Vooral studententent op die hoek,bagger toko!!!
Beetje jammer dat ze in Leiden nooit iemand buiten Leiden binnenlaten,dus het heeft weinig zin om daar naar toe te gaan. Jammer...........


echt waar gaat dit over???
beetje bullshit, zo zijn ze helemaal niet in t lvc

en welke studententent op welke hoek, als je er blijkbaar nog nooit geweest bent, hou dan je commentaar voor je

maar lvc is gezellig hoor, komen altijd wel leuke mensen :) lekker jointje roken en lekker dansen, misschien als dr weer es drum&bass is dat k dr heen ga
 
ik denk dat ie de in casa bedoelt? dat is idd een klotetent maar er komt verbetring in!!

en idd in de LVC laten ze gewoon iedereen binnen, hele chille zaak daaro! jammer dat ik Secret Cinema heb moeten missen :(
Jammer dat er geen leuke electro feesten in de planning staan in het LVC.
 
mhmmmm.... kan je de LVC ook huren?? ik heb al wel al meerdere malen naar de incasa gemailt, maar die kan ik beter bellen
 
En 27 maart Pure Audio natuurlijk!!!! Met Damon Wild en Juan Sanchez...slordig....
Is dr ook iets van Hardcore bij??? :s:(
 
2 Die nerd van buiten leiden die er niet in komt:

Dat ligt dan toch echt aan jou mafketel, want de rest van de mensen komen er gewoon in.
Trouwens april is leuker, Chicken Lips en Vive la fete :)
Zal in de LVC dan niet zo wezen,gelukkig,maar In Casa is wel zo'n tent die atijd een beetje moeizaam doet.
Trouwens Bommelstein mafketel en Nerd??? Is dit ook al weer normmal op deze site?
Ga ff lekker anders stoer doen kankerventje.