Partyflock

HARD76

HARD76

anoniem gepubliceerd op
Op 29 maart wordt voor de derde keer hét indoor harddance-event HARD76 georganiseerd. Ook deze keer zal De Graanbeurs in Breda de locatie zijn voor alle harddance-fanaten uit Breda en omstreken. De organisatie laat in twee area's met 1tien djs en MCs zo'n beetje alle harddance-stijlen de revue passeren. Are you into harddance? Be there!

De eerste editie was zeer succesvol en vond plaats in de Mezz, na uitgeweken te zijn naar de Graanbeurs met een nog succesvollere editie 2, vonden ze het nu tijd voor editie 3. Ook nu is weer gekozen voor de toplocatie de Graanbeurs! De mensen die de eerste twee edities aanwezig waren zullen kunnen beamen dat het een heerlijk feestje was! Voor editie 3 hebben ze weer een erg harde line-up in elkaar weten te zetten. Met toppers al The Pitcher en Radical Redemption zal het dak eraf gaan!
Residents Genius en Ruffian zijn uiteraard ook weer aanwezig. Verder zal de erg succesvolle Amada de avond af mogen sluiten. Ook Cold Case is voor het eerst aanwezig. Bekend van zijn nieuwe tracks die door menig topartiest gedraaid wordt op de grotere feesten!

Muzikaal zal je deze avond zeker niet teleurgesteld worden en voor het geld hoef je het niet te laten! Zorg dat jij het niet mist en onderdeel bent van een succesvolle avond!

Line-up

Kaarten kosten in de voorverkoop slechts €15 ex fee via [url]www.graanbeurs.nl/[/url. Aan de deur zijn er ook nog kaarten te verkrijgen. Hier kosten ze dan €18. Early bird tickets zijn inmiddels allemaal uitverkocht en de rest van de kaarten gaat ook hard, dus wees er snel bij! Dit top-harddance-event mag je niet missen!

6 opmerkingen

echt jammer van de prijs
Uitspraak van splietje op maandag 4 maart 2013 om 16:48:
echt jammer van de prijs

entree is prima..2 muntjes voor 1 fleske juup vind ik minder.
De drankprijzen zijn aangepast! 1,5 muntje nu :)
igg een stap de goeie kant op..:yes:
hoop igg dat ik aanwezig kan zijn maar ben bang van niet..uit eigen onderzoek is gebleken dat alcohol niet verstandig is als je poot in het gips zit:lol: