Partyflock
 
­ Nederland

Beach Party Bloemendaal presents Prestige

gepubliceerd door , op
Beachparty Bloemendaal
13 februari 2013
Op zaterdag 23 maart is het weer zo ver! Na een paar geweldige edities in The Sand, Rhone, Lexion, The Villa en een Beachparty editie in Beachclub Vroeger keert Prestige weer terug met het meesterconcept. De naam zegt het al en om de eer hoog te houden zal het allemaal gaan om status, charisma & glamour. Hierdoor zorgt Beach party Bloemendaal dat Prestige en haar gasten smelten tot één charismatische bowl van glamourousheid. Dit is de perfecte gelegenheid om weer eens helemaal los te gaan.

Prestige wordt dit keer gehouden in het hartje van Amsterdam in The Sand. The Sand is één van de grootste nachtclubs in Amsterdam, in de afgelopen tien jaar heeft het nationale en internationale bekendheid verworven onder andere door een gevarieerde programmering. Prestige spreidt haar invloedrijke vleugels over jou heen en verwelkomd jullie in. Je wordt verwachtin je fabulous outfit van 23.00uur tot 05.00uur. De sounds zullen er voor zorgen dat mannen en vrouwen in elkaar zullen smelten als één smeltpot van samenhorigheid. Er zijn twee area's open en in beide zalen zullen bekende en opkomende dj's de beats van house draaien.

Dames trek je high heels uit de kast, de mooiste high heels krijgen een cadeaubon van Shoebaloo! Let op: de eerste 100 dames gratis entree!

Tickets
De early bird tickets kosten €7,50,- (De 1ste 500 Tickets) en zijn landelijk verkrijgbaar bij de Primera winkels en Free record shop winkels of online via koop tickets, koop tickets of www.prestigeonline.nl

Vip Tafels
VIP toegang voor Prestige High Heels houdt in:
6 personen, 1 fles naar keuze, 10 frisdranken en VIP ingang voor €400,-
8 personen, 2 flessen naar keuze, 20 frisdranken en VIP ingang voor €600,-
10 personen, 3 flessen naar keuze, 30 frisdranken en VIP ingang voor €800,-

Reserveer op 06-24298100 of email naar vip@prestigeonline.nl