Partyflock
 
­ Nederland

Timeless Hardcore maakt programmering bekend

gepubliceerd door , op
De crew van Timeless Hardcore - inmiddels samengesmolten tot een nieuwe samenstelling - kijkt met trots terug naar een prima verlopen eerste evenement. Zie Underground Stylez van 7 december 2012 voor een korte evaluatie. Die conclusie mag gerust getrokken worden aangezien een goed gevulde zaal van begin tot eind helemaal uit z'n plaat ging! Iets wat mede mogelijk werd gemaakt door het harde maar zuivere geluid van SL Productions en uiteraard de gezellige bezoekers die ondanks de barre weersomstandigheden toch met een feestelijke instelling de weg naar de Poort van Gravenrode in Landgraaf wisten te vinden. Maar nu iedereen na de feestdagen weer is teruggekeerd naar een normaal ritme vindt Timeless Hardcore het een goed moment om de medemens in te lichten over het voorlopige programma van 2013. Te beginnen met vrijdag 25 januari a.s. want dan zal namelijk het allereerste feest van het nieuwe jaar worden georganiseerd. Let's rock!

Rave Reaction
Het concept dat al langer in regio Parkstad wordt georganiseerd en wat dan ook zéker niet mag ontbreken in deze programmering. Timeless Hardcore zal proberen om de goede sfeer van de vorige edities in het centrum van Heerlen over te brengen naar de Poort van Gravenrode in Landgraaf. Alhoewel, trying is having the intention to fail .. dus ze doen het gewoon! Te beginnen met een line-up waarvan de uitgekozen namen gezamenlijk staan voor een jarenlange ervaring binnen de Hardcore scene. Ze weten dus allemaal hoe ze de voetjes van de feestende menigte van de dansvloer moeten krijgen. Met andere woorden: een goed begin is al het halve werk. De volledige line-up en tevens timetable zien er als volgt uit:

21:00-22:00 Dynemis (Timeless Hardcore / Doordreunen)
22:00-23:00 Knopz (Hardcore 4 Ever / Underground Stylez)
23:00-00:00 Red Ace (Earthquake / Proud 2 Be Hardcore)
00:00-01:00 Foltergeist (A Knight's Tale / Hardcore Gangsters)
01:00-02:00 Potato (Raving Nightmare / Earthquake)
02:00-03:00 Only (T-Town Dream Team / Masters Of Hardcore)
03:00-04:00 Switch (Timeless Hardcore / Underground Stylez)
04:00-05:00 Paranoizer (Fucking Bastards / Masters Of Hardcore)
Hosted by Mc Mad Doxx & visuals by VJ3DB

Hard-Style
Tegenwoordig komt ook Timeless Hardcore als organisatie er niet aan onderuit dat ook de populaire stroming Hardstyle zeer geliefd is onder de doelgroep. Uiteraard zijn hier prima kwaliteitsfeesten van te maken. De Poort van Gravenrode biedt immers de perfecte plaats voor welke party dan ook. Daarom gaat Timeless Hardcore op vrijdag 1 februari 2013 eens een klein uitstapje maken om te zien hoe de animo hiervoor in de eigen regio is. De line-up is zorgvuldig uitgekozen getuige het volgende gezelschap:

D-Ultra (Harder - Activated) Civil Mindz (Hardstyle Identity - PussiD) Lady Lena (Robson Bordella B-Day Bash - Insomniax) Mind-Shifters (House Of House) Desh (Supreme) Switch (Timeless Hardcore) Mc Mad Doxx & VJ3DB

Underground Stylez - Methods Of Madnezz
Can I play with maaaadness? Yes we can! Uiteraard kan ook dit uit 2005 stammende concept van Timeless Hardcore niet ontbreken in de huidige programmering. Na het grote succes van Return of the good old days op 1 oktober 2011 keert de organisatie wederom terug naar discotheek Drop Inn, gelegen in het centrum van Kerkrade. Deze editie gaat een speciaal Italiaans tintje krijgen want met niemand minder dan Noize Suppressor is een ware grootheid binnen de Hardcore scene gestrikt. Iets wat recentelijk nog maar eens is bewezen met het album Circus Of Hell. Maar alsof dat nog niet genoeg verwennerij is komt ook nog eens de Queen van de Masters of Hardcore stal DaY-már op bezoek om haar visie van Hardcore door de speakers te laten blazen! De line-up wordt gecomplementeerd door Switch, X-treme, Max Pain en The Dreamer. Make sure you don't miss this one folkes.

Contest
Last but not least organiseert Timeless Hardcore ook dit jaar weer een dj contest om zodoende het nieuwe nationale én internationale dj talent een platform te geven waarop iedereen z'n kunsten en skills kan tonen. Laat zien en horen hoe je omgaat met het mixen, de platenkeuze, de interactie met het publiek en al datgene wat een dj set naar een nog hoger niveau kan tillen. Het doel hiervan is om diegenen die het waarmaken en dan dus ook verdienen een stapje hogerop te brengen in de Nederlandse Hardcore scene. Iedereen kan nog tot 31 januari 2013 zijn of haar demo insturen dus grijp deze kans! De agenda:
16-02-2013 Timeless Hardcore Dj Contest Round 1.1 (Oldstyle / Early Hardcore)
09-03-2013 Timeless Hardcore Dj Contest Round 1.2 (Hardcore)
30-03-2013 Timeless Hardcore Dj Contest Round 1.3 (Frenchcore / Terror)
27-04-2013 Timeless Hardcore Dj Contest Round 2.2
25-05-2013 Timeless Hardcore Dj Contest The Final!

... Timeless Hardcore out ...

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
:cheer:
waar thunderdome en vele andere ermee stoppen...

Houd Timeless Hardcore de hardcore scene in Zuid Limburg in leven..:cheer:
Uitspraak van RD op donderdag 24 januari 2013 om 16:06:
waar thunderdome en vele andere ermee stoppen...

Houd Timeless Hardcore de hardcore scene in Zuid Limburg in leven..:cheer:


Watblief?:facepalm::lol:
Uitspraak van GabberPinda4Life op zaterdag 26 januari 2013 om 11:09:
Watblief?

we hebben het allemaal gelezen kerel, alleen maar beter voor de hardcore scene!