Partyflock
 
­ Nederland

Info en timetable A-Bomb

gepubliceerd door , op
A-Bomb
19 september 2012
FeestA-Bomb · Behind Borderlines
Datumvrijdag 16 november 2012
LocatieStuivezand
Voor de tweede keer dit jaar richt de Belgische crew van A-Bomb zijn raketten op Discotheek Stuivezand op Nederlands grondgebied. De vorige, en tevens eerste editie van Behind Borderlines, werd een nacht vol muzikaal geweld met een uitbundige sfeer. Om de naam A-Bomb waardig te blijven, belooft ook komende editie een explosief feest te worden. Welke DJ's ditmaal Discotheek Stuivezand met de grond gelijk maken lees je hier.

Als headliner verwelkomt A-Bomb de Italiaanse furie Anime! Dit vrouwelijk schoon weet als geen ander het publiek op te zwepen met haar Traxtorm bruutheid. Leuke anekdote, ze maakte in mei een knaller van een track, genaamd 'A-Bomb'!
Als tweede klapper van de avond draait D-Spirit een speciale millennium set!
Diegene die met plezier het dak van het gebouw knallen zijn niemand minder dan J-Roon & Kosmix, bekend van hun werk op DNA en Negative Audio.
Uitkijken ook voor de Belgische topper Omira en de A-Bomb crew, namelijk Jeffius & The Noisemaking Criminals.
Verdere staalharde kicks worden verzorgd door The Unnamed, Tekton en Darkangel. Afsluiten wordt in stijl gedaan met een Belgische liveset gebracht door Fast.

Zeg alvast tegen de familie in Zundert en omstreken dat ze vrijdag hun schuilkelder opzoeken als ze deftig willen slapen, want de organisatie is niet van plan de nacht in stilte te laten verlopen!



Timetable
21.00 - 22.00: The Unnamed
22.00 - 23.00: Tekton
23.00 - 00.00: Darkangel vs Omira
00.00 - 01.00: D-Spirit
01.00 - 02.00: AniMe
02.00 - 03.15: Noisemaking Criminals
03.15 - 04.30: Jeffius vs J-Roon & Kosmix
04.30 - 05.00: Fast Live
Hosted by Mc Hound

Inkom
Kaarten zijn te koop aan de deur voor €10. Er is geen voorverkoop

Come early, leave late!
Volgens het aloude principe 'Hoe meer zielen, hoe meer vreugd' wordt iedereen aangespoord om tijdig naar het feest af te zakken. Vroege bezoekers worden beloond met een happy hour tussen 21u en 22u, m.a.w. bier en fris dubbel!