Partyflock
 
­ Nederland

Adrenaline
The next shot

gepubliceerd door , op
Adrenaline
11 november 2012
FeestAdrenaline · The next shot
Datumzaterdag 26 januari 2013
LocatieAces
Na de geweldige eerste editie van Adrenaline komt Bassline Events met een nieuwe editie. Bassline Events regelt een nieuwe dosis adrenaline voor Hoogeveen. Op zaterdag 26 januari 2013 zal Adrenaline, the next shot plaatsvinden. Dit zal weer plaatsvinden in club Aces,Hoogeveen. De deuren zullen weer vanaf 22:00 uur geopend zijn en om 04:00 uur zal de laatste dj zijn set beëindigen. De eindtijd is dus veranderd van 05:00 uur in 04:00 uur, dit in overleg met de gemeente. Bassline Events wilden zeker de no-dB-limiet behouden en hiervoor moest de eindtijd naar voren worden gehaald. Keihard knallen van 22:00 tot 04:00 uur dus!

De invulling zal ongeveer gelijk zijn als de vorige editie, dit betekent dat er tot 00:00 uur hardstyle en raw hardstyle gedraaid worden en zal er vanaf 00:00 uur hardcore gedraaid worden. Om dit te waarborgen is er zeker niet bespaard op de dj's en heeft Bassline Events de dj's weer uit heel Nederland vandaan getoverd om er weer een gezellig en oorverdovend feest van te maken.

De dj's
Om 22:00 uur gooit niemand minder dan Xerenetox de schuif open en rustig inkomen is er dan ook niet bij. Deze dj heeft zijn strepen verdiend in de Groningse hardstyle scène en is regelmatig te vinden op feesten zoals Hard Pulse en Hardattack. Hij zal meteen proberen het dak eraf te blazen met de beste hardstyle tracks van dit moment.

Om 23:00 uur is het dan de beurt aan het duo van B-stylez. Deze dj's waren er de eerste editie ook bij en knalde daadwerkelijk zo hard dat de stoppen om je oren vlogen. De hardste raw hardstyle tracks zullen weer door de zaal knallen en net als de vorige keer zal het zowel voor als achter de dj booth erg energievol worden.

00:00 uur, tijd voor hardcore! Hellfire, de resident dj van Adrenaline zal de aftrap doen op het gebied van hardcore. Deze dj zal zijn arsenaal aan nieuwe mainstream tracks weer afvuren. En de hardcorehell zal weer losbarsten.
Een uur na middernacht is het dan de beurt aan Rayzor. Deze dj die misschien wel de meeste bekendheid heeft gekregen door zijn optredens als G-Town Madness. Hij stond hiermee onder andere op feesten als Thunderdome en Masters of Hardcore. En met meer dan 200 feesten heeft deze dj verder geen introductie meer nodig.

Al het goede komt van ver en dat bewijst de dj maar weer die om 02:00 uur de dj booth betreed. DJ Only, de Tilburgse dj die het stadium als upcoming talent al een tijd gepasseerd is en zelfs al een nummer 1 plaat heeft geproduceerd op Hardtunes. Zowel als dj en als producer word hier dus hard aan de hardcore weg getimmerd en word het weer een uur vol hardcore geweld.

Om 03:00 uur is het laatste uur dan alweer aangebroken en word de laatste dosis adrenaline de zaal ingepompt! D-Jackal, de dj van het label (hoe kan het ook anders) Adrenaline Tracks gaat hier zorg voor dragen. Deze dj staat bekend om zijn snelle hardcore en is dus de juiste persoon om de laatste zweet druppels uit je poriën te blazen.

De gehele avond zal worden voorzien van vocaal kabaal door niemand minder dan mc M-Core, voor deze mc is zelfs Nederland inmiddels te klein en hij is daarom ook regelmatig te vinden bij onze zuiderburen. Nu word het tijd dat Hoogeveen ook kennis gaat maken met deze mc!

Ook deze avond staat Bassline Events weer garant voor een gezellige sfeer, een oorverdovend geluid systeem en een geweldige line-up!

4 opmerkingen

Ik dacht dat het om Adrenaline van Bass Events ging, zelf het lettertype lijkt er op.
^^Haha ja dat dacht ik ook idd
Uitspraak van ENROC op dinsdag 13 november 2012 om 09:39:
Ik dacht dat het om Adrenaline van Bass Events ging, zelf het lettertype lijkt er op.

Dat dus
Wat een slechte organisatie qwa huiswerk aangezien er al een adrenaline is van bass events :-s denken dezen mensen omdat ze zelf bass(line) events heten dat de mensen er in gaan trappen door te denken dat t bass events is en lekker gaan knallen op hun feesie ik zeg t gaat helemaal nerges over en verander op zijn minst de naam van t feest !!!!!
laatste aanpassing