Partyflock
 
­ Nederland

Djax it Up maakt timetable bekend

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag is het weer zover: de volgende Djax it Up vindt wederom plaats in de grote zaal van dé Eindhovense techno locatie, de Effenaar. Vijf uur lang komen vijf van de beste techno-artiesten achter de draaitafels te staan en brengen het publiek ongetwijfeld in hogere sferen met een combinatie van tribaltechno, techno, acid en hardtechno! VJ Yzco maakt het plaatje zoals altijd compleet met zijn ingenieuze underground visuals.

De timetable voor deze avond ziet er als volgt uit:

24:00 – 02:00 Du'ArT
02:00 – 03:00 Miss Djax & Patrick DSP
03:00 – 05:00 PETDuo

De Brazilliaanse techno sensatie PETDuo vieren dit jaar hun 15 jarig jubileum en zij willen dit ook graag samen met het Djax it Up publiek vieren. Zij hebben daarom een speciale set op 6 decks voorbereid om de avond met een BANG af te ronden.



Het onlangs uitgekomen album 'Techno Crusaders' van Miss Djax en Patrick DSP is zeer goed ontvangen in de internationale techno scene. Op Djax it Up laten deze twee techno specialisten de techno-trein weer flink stomen.



De Portugese Du'ArT staat bekend om zijn heerlijke opzwepende techno sets op 3 decks en is de perfekte DJ om de zaal heerlijk op te warmen!



Djax Daniels
De Djax Daniels staat klaar voor nog een onvergetelijke Djax it Up editie. Voor Djax Daniels t-shirts en andere Djax goodies check de merchandise stand.

Tickets
De tickets zijn verkrijgbaar via ticketservice.nl en zijn €17,50,- per stuk. Haal je tickets van tevoren om teleurstelling te voorkomen!

Let's Djax it Up in Techno City Eindhoven!

6 opmerkingen

Zin ins! Maar uh.. "vijf uur lang" ? Wintertijd gaat toch in dit weekend, ik was er voor het gemak van uitgegaan dat alle sets 2 uur zouden duren.
Uitspraak van Losseman op dinsdag 23 oktober 2012 om 15:11:
Wintertijd gaat toch in dit weekend


Misschien is de eindtijd wintertijd? Anders is t vrij kort idd


Kijk, draaien op 6 decks. Zo hoort het!
los
Uitspraak van PadvindeR op dinsdag 23 oktober 2012 om 18:29:
Kijk, draaien op 6 decks. Zo hoort het!


zo hoort het niet, zo laat je zien dat je BAAS bent
Uitspraak van Losseman op dinsdag 23 oktober 2012 om 15:11:
ik was er voor het gemak van uitgegaan dat alle sets 2 uur zouden duren.


Tsja...er staat toch echt 5 uur lang....
Ik had gehoopt op een extra uur idd maar dat zou betekenen dat ze een vergunning hebben om later dan 4 uur dicht te gaan, ongeacht de wintertijd !

Dat 5 uur lang zint me niet zo... waarom staat er niet 5 uur van de beste 5 techno...enz ?
Miss is hoop het kind van de gedachte.....

2 uur Miss. Djax en Patrick DSP :kwijl:
laatste aanpassing