Partyflock
 

ST8MENT met Zany & Vince op 13 oktober in de Effenaar

gepubliceerd door , op
ST8MENT
13 september 2012
Na een rustgevende zomer keert ST8MENT op zaterdag 13 oktober snoeihard terug voor haar tweede editie in 2012. Een kwalitatieve selectie aan artiesten wordt op deze avond naar het alom bekende poppodium de Effenaar in Eindhoven getrokken. Niemand minder dan levende legende Zany, met klassiekers als 'Pure' en 'Maximum Force' achter zijn naam, voert samen met Vince, het prominent lid van 'Shadowland Terrorists', de keiharde boventoon tijdens deze editie van ST8MENT.

Tussen 22:00 en klokslag 04:00 staat ST8MENT weer garant voor een avond gevuld met keiharde klanken en bekent het voor de tweede keer kleur aan de hardere elektronische muziekstromingen bij poppodium de Effenaar.

Line-up
Zany, de man achter een arsenaal aan keiharde beukplaten, vult op 1 oktober 2012 zijn discografie aan met een nieuw en gratis album. Het album 'Planet Zany' is weer gevuld met boordevol knallers, waarmee Zany deze editie van ST8MENT zal laten trillen op haar grondvesten.

Vince, de 'oldschool' held, is sinds zijn debuut in 1992 niet meer weg te denken uit de hardcore wereld. De carrière van Vince kenmerkt zich door zijn indrukwekkende 'mix' en 'scratch' begaafdheid. Met zijn voorkeur voor 'oldschool' klassiekers neemt Vince alle bezoekers tijdens ST8MENT weer even lekker terug in de tijd.

ST8MENT haalt met Omegatypez een van de grootste aanstormende talenten naar de Effenaar. Het Duitse duo zit sinds kort onder de vleugels van Fusion en gooit momenteel hoge ogen met platen als 'Dirty Style', 'Calling' en '4 Da Club'.

Samen met Digital Punk, die zichzelf met het album 'Escape from Reality' en zijn meest recente hit 'Everyday' onmiskenbaar op de wereldwijde kaart heeft gezet, maken zij de line-up voor ST8MENT op 13 oktober 2012 compleet.

Volg ST8MENT!
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom ST8MENT via de officiële social media kanalen op Facebook en Twitter, te bereiken via http://www.facebook.com/st8mentnl en http://twitter.com/st8ment_nl. Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven over ST8MENT op zaterdag 13 oktober, kan terecht op de officiële website www.st8ment.nl.

Tickets
Tickets voor ST8MENT op zaterdag 13 oktober kosten slechts 15 euro (ex. Fee) en zijn verkrijgbaar via de website van de Effenaar.

3 opmerkingen