Partyflock
 
­ Nederland

Trancelicious vs Incognito

gepubliceerd door , op
Evenals alle voorafgaande feesten van Trancelicious, is de samenwerking met De Showboat een groot succes geworden. Net zoals voorheen zal de sfeer opperbest zijn, Trancelicious vs Incognito! Deze 2 magnifieke feesten samen in 1 jasje maakt een explosief, extravagant, soft erotica party tot een grandioos succes! De dresscode mag dus wel duidelijk zijn Party-People, Dress to Impress! Bijvoorbeeld lak, leer, rubber, plastic, politie, marine, leger, luchtmacht, glam, extravagant, lingerie of metal.

De Showboat heeft zich bewezen als een geweldige locatie voor dit soort feesten. Waar deze nieuwe locatie allen het plezier doet met het Turks stoombad, sauna, ruime dansvloer en gezellige bar. Tevens helpt het geweldige keukenpersoneel mee om de avond tot een succes te maken door een heerlijk uitgebreid warm & koud buffet te laten bereiden, wat je kan belonen met 4 sterren. Dan nog maar te zwijgen over de uitmuntende hygiëne van De Showboat, het personeel is vriendelijk en beleeft en zal het feest zeker ten goede beïnvloeden. Dankzij uitbreiding van de organisatie (Trancelicious), met name de samenwerking met Vinyl Entertainment, een jonge organisatie welke hun vleugels uitslaat in de party wereld, zal het feest de komende jaren meer en meer ontwikkelen tot een groots spektakel! Veel prominenten uit de partywereld staan achter deze nieuwe organisatie, waardoor zij met nog meer enthousiasme aan de weg timmeren in de partyjungle.

Het succes is de zorgvuldig samengestelde line-up voor dit knal feest: Da Dominator, DJ Remco, Alberto V en Da-Bladez. De avond wordt gehost door niemand minder dan MC Juice. Een aantal van de DJ's waren bij voorgaande edities van Trancelicious al aanwezig en zullen zoals gewoonlijk vast weer knallen! Voor de entree zijn de volgende prijzen vastgelegd:
- € 45 voor een stel met een minimale besteding van € 30 (homo stellen zijn ook stellen)
- € 22,50 euro voor een single dame met een minimale besteding van € 15
- € 45 voor een single man exclusief minimale besteding € 15
Kortom betaalbaar voor een ieders portemonnee.

Gratis parkeren, sweet en toilet. Tevens biedt de locatie ook de gelegenheid om te spelen, ontmoeten, kijken & bekeken te worden, maar vooral ook om te beleven... Beleef 't zelf Trancelicious vs Incognito op 21 september 2012. Klasse & stijl, dat is het motto!