Partyflock
 

The Villa presents Orgasm

gepubliceerd door , op
Orgasm
29 augustus 2012
FeestOrgasm · Horny as F*ck
Datumzaterdag 10 november 2012
LocatieThe Villa
Dansers en Sjansers opgelet! Orgasm het erotische feest van The Villa kondigt zich weer aan. Zaterdag 10 november zullen de deuren om 22:00 uur open gaan om er weer een onvergetelijke erotische happening van te gaan maken. Alle succesvolle eerdere edities van Orgasm door de jaren heen zorgde voor een goede basis voor wat komen gaat deze avond van 10 november. Sfeer, gezelligheid, erotiek, wensen en verlangens, zullen samen met de muzikale ondersteuning van dj's zoals Stephen J. Kroos, Spider, Jurgen, Les Luca en talloze andere artiesten de avond flink wat kleur gaan geven.

Schilders, danseressen, showacts en talloze andere erotische verassingen zorgen voor een mooi totaalplaatje dat hoort bij Nachtwerk van dit niveau.

Horny as fuck is het thema van deze speciale avond en nacht. Sjansen en dansen een must voor iedereen. Orgasm staat te boek als een feest van verbroedering en saamhorigheid. Een unieke sfeer waar allerlei (sub)culturen samen smelten uit alle lagen van de bevolking.

Alles is uit de kast getrokken om Orgasm de geschiedenisboeken in te sturen als kaskraker. Een feest vol erkenning en herkenning. Een verbroedering van en voor jong en oud.

Wie ooit als Orgasm bezoeker de poorten van The Villa (voorheen Lexion) heeft betreden, weet dat erotiek op alle vlakken plaats vindt met en zonder grenzen. Misschien zelfs naar huis ging met eindeloze erotische verlangens of leuk gezelschap wat men heeft ontmoet op de dansvloeren van de feestlocatie. Orgasm.. the place to be!

Deze avond en nacht zal mede georganiseerd worden door Kinky Xtasia en Bi-Sexual. Wie alvast een voorproefje wil nemen kan zaterdag 8 september terecht op Kinky Xtasia Illuminated. Vanaf 22:00 uur openen zij met hun erotische feestgedruis de deuren van The Villa. Bi-Sexual zal ook tijdens dit feest de hosting verzorgen van de Tempel zaal.

Hou website en facebook goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes!
Entree voorverkoop €15. Koop je kaartje online via www.clubthevilla.com/tickets of bij een van de Primera winkels.
Dresscode: Sexy & Stylish

Main Orgasm: Jurgen, Jam$tah, Stephen J. Kroos, JeffreyT, Spider, Dioni Petre, Miss 4Play, Les Luca, & MC G
Area 2 by Kinky Xtasia: Roma Rosaro, Praveen, Roberto Stecini, D-Brain & CyRonn
Area 3 by Bi-SeXual: Dj Italiander, JD, G-Ard, M-Tech & Mike-Vee

Voor meer info: www.clubthevilla.com // Facebook

5 opmerkingen

Wordt weer een ouderwets dans en sjans avondje. ;-)
 
gezelligheid!
 
Artiest {SHOWLIST artist 23668, 89548}
geilzelligheid denk ik wel
Dak eraf :bounce: