Partyflock
 
­

Paperclip Festival maakt programmering bekend

anoniem gepubliceerd op
flyer Paperclip Festival
FeestPaperclip Festival · Ambiance à la France
Datumzaterdag 25 augustus 2012
LocatieMortelveld
Stichting Paperclip organiseert op zaterdag 25 augustus voor de vierde keer in haar bestaan een dansfestival op het Mortelveld in Eersel, Paperclip Festival. Dit jaar is er afscheid genomen van 'de Middenstip' en gaat het feest verder onder de meer algemene naam 'Paperclip Festival'. Ook dit jaar zijn er weer drie area's waarin 25 artiesten op zullen treden.

Ambiance à la France
Paperclip staat bekend om het jaarlijks wisselende, creatieve thema wat een belangrijk onderdeel is van de open en gemoedelijke sfeer op het festival. Dit jaar wordt er op de Franse tour gegaan met 'Ambiance à la France'. Van de namen van de drie verschillende area's tot de aankleding van de podi en van de verkrijgbare snacks tot de ludieke acties, het festival ademt Franse ambiance in een rood-wit-blauw decor. Diverse kleine leuke acties zullen het thema nog meer cachet geven. Uiteraard zijn er ook Franse chansons te horen.
Ook de area's hebben dit jaar een nieuwe naam gekregen, een logisch gevolg van het nieuwe thema. Het grote buitenpodium heet dit jaar 'Le Tricolore', vernoemd naar de Franse driekleur. De grote festivaltent is omgedoopt tot 'Le Tour de Ambiance' en de kleine techno area is vernoemd naar 'Napoleon Bonaparte'. De VIP's zijn van harte welkom in de 'Moulin Rouge'.

Artiesten
Maar liefst 25 artiesten verspreidt over drie area's staan dit jaar op de programmering.
Grote publiekstrekkers zijn house-DJ La Fuente en alleskunner FeestDJRuud. Daarnaast staan ook DJ Francois, Leep, Ferreck Dawn, D-wayne, De Wit en nog een klein peloton artiesten op het affiche. De creme-de-la-creme aan lokale DJ's is verzameld om te zorgen voor een geweldige entourage.
Ook het vermelden waard is de bijzondere show van AddyHaddy & De Tovenaar in 'Le Tour de Ambiance'. Zij hebben weer een heel ensemble speciale optredens voorbereid en bij elkaar gezocht en krijgen carte blanche om de polonaises weer door de tent heen te jagen.

Speciale acties
Ook dit jaar zijn er weer diverse winacties, onder andere een weekend Ter Spegelt, een half jaar gratis sporten bij Fit Factory en diverse kleinere prijzen zoals een Paperclip arrangement met consumptiebonnen of gratis tickets. Deze winacties verlopen allemaal via Facebook, dus zorg dat je Paperclip liked, want alleen dan maak je kans op die geweldige prijzen!
Ook wordt er in samenwerking met Kempen FM een 'concours de DJ' georganiseerd, een soort van DJ contest waarbij de winnaar de opening mag doen vanaf het grote buitenpodium.
Daarnaast is er nog een andere opvallende actie! Iedereen die Frans in zijn paspoort heeft staan bij zijn of haar naam of doopnamen krijgt gratis entree! Je hoeft je alleen te melden bij de dagkassa en op vertoon van je paspoort of identiteitskaart mag je gratis en voor niets naar binnen! Alleen de officiele documenten zijn geldig, geen gekopieerde versies.

Kaarten
Een nieuw thema, een dikke line-up, lage entree prijzen, de ludieke uitingen en uiteraard de vertrouwde unieke Paperclip sfeer zijn de ideale ingrediënten voor de vierde editie van Paperclip Festival!

Kaarten voor dit festijn zijn verkrijgbaar via alle filialen van Primera en op internet via Facebook Het is geen aanslag op je portefeuille, voor slechts €10,- excl. fee ben je al early bird. Tot 1 juli zijn de kaarten voor dit bedrag beschikbaar, daarna zijn ze voor €15,- te verkrijgen. De entree aan de dagkassa bedraagt €20,-. Voor alle informatie kun je terecht op de website van de stichting; www.paperclip.nu. Vanaf hier kun je ook doorklikken naar alle sociale media.

6 opmerkingen

Vet thema en top feestje! Quarante op de mainstage wordt een toppertje dus!
Stichting Paperclip organiseert op zaterdag 25 augustus voor de vierde keer in haar bestaan een dansfestival op het Mortelveld in Eersel, Paperclip Festival

En ik moet met schaarmrood op de kaken toegeven dat ik er nog niet eens geweest ben. :bloos:

Dit jaar ben ik in ieder geval in het land, dus ik zet alles op alles om er bij te zijn (y)
Uitspraak van Bobje op woensdag 13 juni 2012 om 16:01:
Dit jaar ben ik in ieder geval in het land

Geen excuses dus mogelijk.
Daarnaast is er nog een andere opvallende actie! Iedereen die Frans in zijn paspoort heeft staan bij zijn of haar naam of doopnamen krijgt gratis entree! Je hoeft je alleen te melden bij de dagkassa en op vertoon van je paspoort of identiteitskaart mag je gratis en voor niets naar binnen! Alleen de officiele documenten zijn geldig, geen gekopieerde versies.

Valt francisus daar ook onder of niet?:p
laatste aanpassing