Partyflock
 
­ Nederland

Roman Night op een unieke locatie

gepubliceerd door , op
Roman Night
24 april 2012
Zaterdag 19 mei 2012 zal geen normale dag worden. In het geheim is The White Night al maanden bezig geweest met het plannen van een zéér bijzondere party: Roman Night @ Archeon! Dit zal The White Night's meest bijzondere & unieke feest ooit worden! Slechts 400 (!) gasten krijgen nu de mogelijkheid om erbij te zijn. Roman Night @ Archeon zal een uniek en zeer exclusief feest worden op een prachtige locatie: themapark Archeon. In dit themapark in Alphen a/d Rijn zullen er meerdere party area's gecreëerd worden in o.a. het Romeinse badhuis en de Romeinse Herberg. Waan je terug in de Romeinse tijd en dans op de beste Lounge, Club, Trance en Deephouse beats! Wees ruw als de Friezen, drink als de Bataven en feest zo compleet als de Romeinen!

Tickets gaan hard
Slechts 400 (!) gasten zullen de mogelijkheid krijgen om erbij te zijn op 19 mei en één daarvan kan jij zijn! Op woensdag 11 april om 10:00 uur is de voorverkoop van start gegaan op The White Night.nl van deze beperkt aantal tickets. Wil jij zeker zijn van een ticket? Dan raadt de organisatie je aan om z.s.m. tickets te bestellen op The White Night.nl.

A dream come true
Roman Night @ Archeon is een droom die uitkomt: een uniek Romeins binnen- en buiten party met alles erop en eraan. Als geen enkel ander feest, zal dit een onvergetelijke ervaring zijn. Het feest barst lekker vroeg los; al om 17:00 uur. Gevolgd met een speciaal Romeinse BBQ (optineel). De hele avond zal gevuld zijn met entertainment gekoppeld aan het Romeinse thema. Ook jij gaat gekleed in het wit, met een Romeins tintje zodat jij echt deel uit zal maken van deze droom. Ga terug in de tijd, naar de tijd van de Romeinen.

Line up
De eerste namen van de line-up zijn bekend gemaakt door de organisatie: Cor Fijneman, Peter Woodz en Roomer. More to be announced soon!

Tickets
Tickets kosten € 65,- p.p. inclusief BBQ en zijn verkrijgbaar via The White Night.nl.

Hotelkamer: € 99,50 per kamer (exclusief ontbijt)
Omdat de gasten vanuit heel Nederland zullen komen naar dit unieke feest, is er de mogelijkheid om relaxed te overnachten in een hotel in de buurt van het feest na afloop. Maak er een compleet weekend uit van of houd gewoon nog een privéfeestje op je hotelkamer. (Hotelkamers alleen te boeken via Paylogic!).