Partyflock
 
­

Met Partybussen naar Housequake Festival · Bijna 20 vertreklocaties

gepubliceerd door , op
Bij zomer denk je aan festivals. Een geweldige dag samen met je vrienden en goede muziek. Maar dan ken je vast ook die eindeloze discussie over wie er dit keer de BOB is. Dat is nu niet meer nodig, want Partybussen heeft te oplossing: gezellig met de bus!

HouseQuake Festival - Aquabest Eindhoven
Partybussen is dit jaar een samenwerking aangegaan met HouseQuake Festival. Dat betekent voor jou als passagier van Partybussen dat je op 12 mei vlakbij de ingang wordt afgezet en na afloop weer in de buurt van de uitgang kunt instappen. Door gebruik te maken van Partybussen voorkom je de drukte van het openbaar vervoer, gedoe met overstappen en parkeergeld. In de bus zijn drankjes verkrijgbaar en kom je met de muziek onderweg alvast in de feeststemming.

Opstappen door heel Nederland
Ook met Partybussen naar HouseQuake Festival? Dat kan! Er zijn inmiddels bijna twintig vaste opstapplaatsen door heel Nederland. Van Almere tot Venlo en van Arnhem tot Rotterdam, bij jou in de buurt is er altijd wel een opstapplaats te vinden. Reserveer jouw plek in de bus naar HouseQuake Festival hier.


Partybussen
Kijk voor meer informatie over Partybussen en de verschillende busreizen naar festivals op:
partybussen.­nl

Win een plaats in de bus!
De hele zomer geeft Partybussen elke week gratis bustickets weg. Check: Facebook

4 opmerkingen

Ff vraagje... Geen ervaring mee... Prijs lijkt oke...Maar moet ik me voorstellen dat, als ik in bv Almere opstap, de reis eerst langs 600 andere opstapplaatsen voert en ik 3 uur onderweg ben voor een afstand die je met de auto in 1,25 uur aflegt?! Of ben ik nu erg pessimistisch... :nocheer:
laatste aanpassing
Ik ga wel lekker lopend :P
 
Uitspraak van Nicole :-) op donderdag 19 april 2012 om 18:39:
Ff vraagje...­ Geen ervaring mee...­ Prijs lijkt oke...­Maar moet ik me voorstellen dat, als ik in bv Almere opstap, de reis eerst langs 600 andere opstapplaatsen voert en ik 3 uur onderweg ben voor een afstand die je met de auto in 1,25 uur aflegt?! Of ben ik nu erg pessimistisch...­

De bus rijdt direct vanaf de opstapplaats
Hallo Nicole,

Bedankt voor je vraag. We proberen een minimale reistijd te bewerkstelligen door de routes praktisch in te richten.
Het maximum aantal tussenstops is 2. Je zult altijd wat langer onderweg zijn dan met de auto maar daar staat tegenover dat je dicht bij de ingang wordt afgezet en opgehaald.

Hartelijke groet en wellicht tot in de bus,
www.partybussen.nl
Kees Buijtenhuis