Partyflock
 
­ Nederland

Prestige Beach event in beachclub Vroeger

gepubliceerd door , op
Terwijl de zonnestralen langzaam maar zeker ons lage landje opwarmen, maakt Prestige zich op voor een spraakmakend spektakel. Op zondag 1 april wordt alles uit de spreekwoordelijke kast getrokken om er een waardig Prestige Beach Event van te maken; het is namelijk weer tijd voor zon en champagne aan het Bloemendaalse strand!

En dat geeft een goede reden om eens flink los te gaan op de beats van o.a. Vato Gonzalez, MC Tjen, Angelo Ravelli en E-Sonic. Zij zullen voor jullie de beste en alvast hun heetste aankomende zomerhits draaien op the place to be, namelijk Beachclub Vroeger. Er is niet alleen een stage met house muziek op dit evenement ook een stage met R&B zal aanwezig zijn met daar o.a. The Freshmen, Sharity Jayde, Romeo Rampage en Looney Tune.

Na drie spetterende edities van Prestige is er dit keer een special Prestige namelijk Prestige Beach Event. Vandaar dat Future of House voor Bloemendaal heeft gekozen. De '7e Hemel' betreft evenementen, de party plek dus voor dit spraakmakende spektakel! Future of House zal dan ook op zondag 1 april heel Bloemendaal overnemen met Status, Charisma & Glamour. Het dak wordt er dan ook letterlijk afblazen en de champagne zal rijkelijk vloeien. Tegelijkertijd zal Future of House je oren zachtjes masseren door de klanken van het Bloemendaalse strand gemixt met de beste House Beats. Je kan er dus zeker van zijn dat aan het einde van de avond al je zintuigen tot hun uiterste geprikkeld zijn. Een onvergetelijke afsluiter van de winter en een spetterend begin van de zomer!

En dit op de best uitgeroepen Beachclub van Nederland namelijk Beach Club Vroeger. Het vormt sinds jaren het middelpunt van de Nederlandse dance-scene en stond de afgelopen paar jaar garant voor vele feestconcepten, bekende DJ's en zinderende mensenmassa's die hun weg vervolgden langs het bekende steile pad naar beneden. Prestige is dus de party op 'the place to be', wat vele hoge ogen zal gooien maar tevens ook de best geklede mensen zal trekken. So Boys & Girls Dress To Impress, because it's all about Status, Charisma & Glamour at Prestige Beach Event.

Wil jij dus ook op zondag 1 april in de '7e hemel' zijn? Haal dan snel je kaarten op Prestige Online.nl of bij elke Free Record Shop!