Partyflock
 
­ Nederland

3 Years Teknixx en Heart for Hard

gepubliceerd door , op
Zaterdag 31 maart 2012 is het weer zover! Tijdens deze 11de editie van Teknixx staat het 3 jarig bestaan van dit concept centraal. Met deze speciale editie zal Discotheek Stuivezand wederom trillen op haar grondvesten. Natuurlijk nodigt de organisatie artiesten uit die in de afgelopen jaren veel voor Teknixx of de Jump & Tek scene hebben betekend. Samen zorgen ze ervoor dat dit een onvergetelijke editie zal worden.

Heart for Hard
Speciaal voor het 3 jarig bestaan zal organisatie Heart for Hard weer betrokken zijn bij dit evenement. Voor degenen die er deze avond zelf niet bij kunnen zijn. Of voor degene waarbij deze avond een totale black-out zal zijn, is er een oplossing: tijdens deze avond kun je live meeluisteren met de vorderingen van het feest! Heart for Hard zal de volledige avond uitzenden op H4H.fm. Ook zullen achteraf alle livesets terug te luisteren zijn. Als je van de show wilt genieten ben je er natuurlijk bij!

Hou je van Jump & French Tek, dan mag je Teknixx dus echt niet missen. Kaarten zijn alleen aan de deur te koop en kosten slechts € 8,-. Als je deze Jump & Tek beats even beu bent, wees dan niet getreurd. Er is weer een 2e area waar je in alle rust kunt genieten van all-round muziek! Dit is het Café gedeelte dat verzorgd wordt door de dj's Glenn & Jarno! Tijdens dit evenement kun je ook Teknixx- en Heart for Hard merchandise vinden bij de merchandise stands. Voor de echte fan is het ook mogelijk om deze online te bestellen in de nieuwe shop van Teknixx.

Guests
Win en maak kans op 1 van de 3 gastenlijstplaatsen. Klik snel op de volgende link en wie weet sta jij op de guestlist van deze avond.

Voor meer informatie kun je terecht op de websites
Teknixx.com
H4h.fm

De Line-up

4 opmerkingen

Oh, het is niet in de Matrixx..
Wordt weer knallen voor de zoveelste keer :)
Pat b bday bash is nog steeds een zwart gat...:P
Uitspraak van ENROC op donderdag 1 maart 2012 om 12:37:
Oh, het is niet in de Matrixx..


Was het maar een keer in de matrixx!! Dat zou top zijn!