Partyflock
 
­ Nederland

Fire in the Disco invites 100% Pure
Winnaar Dj contest

gepubliceerd door , op
Op 25 februari doet de 100% Pure karavaan met wereldster Riva Starr, 2000 and One, Kaiserdisco en Madskillz de Matrixx in Nijmegen aan voor een enerverende techno, techhouse en house avond: Fire in the Disco invites 100% Pure.

Line-up
Absolute topper van deze avond is de Italiaan Riva Starr. Wereldwijd heeft deze baas zijn naam gevestigd en in de laatste jaren alle belangrijke clubs en festivals vanachter de decks gezien. Vorig jaar stond hij nog op de mainstage van Emporium. 100% Pure aanvoerder 2000 and One behoeft geen introductie. Hij staat al jaren aan de top van de techno en techhouse wereld naast gevestigde namen als Richie Hawtin, Luciano, Loco Dice en Sven Väth. Het Duitse duo Kaiserdisco zijn regelrechte 'dance floor killers' en staan net als DJ Madskillz garant voor dikke grooves, vieze beats en een dynamische sound.

DJ contest – Winnaar bekend!
Begin januari startte Matrixx samen met Spin City Dj Store een speciale Dj contest op voor de openingsset van deze avond. De jury vond het erg moeilijk om te kiezen uit de maarliefst 34 inzendingen. Daarom hebben 'likes' de doorslag gegeven. Naast een plaatsje in de line-up verdient de winnaar een Pioneer HDJ-2000 hoofdtelefoon aangeboden door Spin City. En als klap op de vuurpijl mag de winnaar zijn/haar kunsten vertonen tijdens Matrixx at the Park op de Red Bull stage. De winnaar van deze Dj contest is. Ozzy Housebourne! Check zijn set bij het Facbook Event van Fire in the Disco invites 100% Pure.

Spin City is overigens vanaf deze week verhuisd naar een nieuwe locatie op Plein '44 te Nijmegen.

Tickets voor Fire in the Disco invites 100% Pure kosten slechts €12,50 (ex fee) in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar op www.matrixx.nl of bij alle Primera winkels. Kaarten aan de deur kosten €15,-. Check voor tickets en meer info www.matrixx.nl.

Timetable

1 opmerking

 
Stewy:lief: