Partyflock
 
­ Nederland

Have An Ice Day
Winterpret

gepubliceerd door , op
Have An Ice Day
13 januari 2012
FeestHave An Ice Day · Winterpret
Datumzaterdag 4 februari 2012
LocatieWaalhalla Site
Hand is terug en hoe! Een half jaar na de zevende doldwaze zomer editie duurde het te lang om tot 7 juli te wachten voor alweer de achtste editie van Have A Nice Day festival. Daarom breekt er 4 februari met Have An Ice Day een nieuw hoofdstuk aan in dit culturele sprookjes verhaal. Verwacht zoals altijd een vet feest waarbij met een combinatie van steengoede beats, fijne mensen en leuke extra's een ongeëvenaard sfeertje wordt gecreëerd.

Aangezien het 4 februari natuurlijk hartje winter is moet het deze keer zonder het openlucht theater, een boot tochtje over de Berkel en de frisse Eibergse plattelands lucht worden gesteld. De hele karavaan trekt namelijk zuidwaarts richting de muzikale hoofdstad van Oost Nederland: Nijmegen. Daar in het alom bekende Waalhalla worden alle voorwaarden geschapen voor een zeven uur durend knalfeest. Muzikaal wordt er geput uit de rijke bron van trouwe artiesten en partners die Have A Nice Day hebben gemaakt tot datgene wat het nu is. Een fantastisch en uniek evenement en tevens het best bewaarde festival geheim van Nederland

Afgelopen zomer gooide Frank Haag hoge ogen op de Pathinfinder/DDS stage en mede daarom wordt hij wederom met open armen ontvangen voor een van zijn legendarische live optredens. DeventerDubSessions komt zelf met Ferdi Blankema & Sense Unique richting Nijmegen. Dit bazen duo uit de koekstad bewijst keer op keer één van de meest belovende duo's van de lage landen te zijn. House en disco met ballen. Parels van platen die vloeien als een malle. Jan Liefhebber, Nijmegenaar in hart en nieren, is ook een niet te missen bestanddeel in dit geheel. Met zijn eigenwijze techno geluid is hij sinds jaar en dag een publiekslieveling in binnen- en buitenland! Het Utrechtse acid collectief 030303 zal de avond voorzien van lijpe acid en andere ondergrondse klanken. Lowlands, Stekkerfest of Have A Nice Day. Slopen is het devies. Zonder hokjes. Endfest, Jay Davis, Lucas en oprichters Pitto & Brent Roozendaal maken het programma bijna compleet. Tot grote treurnis is Darko Esser er dit maal niet bij. Gelukkig had Onionboy, uit de Kaukasus, wel een gaatje vrij. Deze alles draaiert stinkt een beetje, maar compenseert dat met ijzersterke tracks uit de diepste krochten van het electronische spectrum.

Samenvattend kan worden gesteld dat Have A Nice Day ter voorbereiding op het festival in juli met een hele fijne appetizer komt in het fraaie Waalhalla. De kaartverkoop loopt hard en de organisatie kijkt dan ook nu al uit naar dit sfeervolle uit de hand gelopen onderonsje! Als laatste nog dit. Op 4 februari worden tijdens deze nacht de eerste namen bekend gemaakt voor het festival.