Partyflock
 
­ Nederland

Club Thirty in de Matrixx
Nieuwe clubavond voor dertigers

gepubliceerd door , op
Club Thirty
28 december 2011
FeestClub Thirty · Where disco meets dance
Datumzaterdag 4 februari 2012
LocatieMatrixx
Matrixx en Thirty Dancing bundelen op zaterdag 4 februari hun krachten voor een unieke clubavond voor dertigers, Club Thirty 'Where Disco meets Dance'. Special guest Dj van de avond is Dennis van der Geest.

Club Matrixx
Matrixx staat bekend om haar diversiteit als het gaat om programmering en het bedienen van verschillende doelgroepen. Alle genres van muziek en vooral dance muziek passeren de revu in de populaire club uit Nijmegen. 'Toch is er een groep die overal een beetje tussendoor zweeft' zegt Twan Krebbers, mede-eigenaar van de Matrixx. Krebbers: 'er zijn dertigers die zichzelf te jong vinden voor discofeesten en 40Up avonden, en er is een groep die niet tussen de jongeren op House feesten gaat staan.' Gelukkig heeft Matrixx nu de uitgelezen partner gevonden om 'de dertiger' een leuke clubavond te bieden: Thirty Dancing.

Thirty Dancing
Steeds bekender en eigenlijk altijd uitverkocht zijn de feesten van Thirty Dancing. Dertigers Bas Berden en Martijn de Haas constateerden in 2008 een gemis in de horeca en besloten voor hun eigen vriendengroep en leeftijdsgenoten in Nijmegen een feest te organiseren: Thirty Dancing. De pakkende naam verraadt alles al, een dansavond voor dertigers. Het concept is inmiddels uitgerold over verschillende steden als Breda, Utrecht, Den Bosch, Roosendaalen Apeldoorn.

Club Thirty
Om het succes van de dansavonden voor dertigers naar een 'next level' te tillen besloten Thirty Dancing en Matrixx de handen ineen te slaan. Het doel is om disco en dance samen te smelten tot een spectaculaire clubavond voor dertigers; Club Thirty. De Haas: 'Club Thirty wordt een avond waar je dansbare hits van toen, classics in een moderne jas en de nieuwste clubhits zal horen.' De muziek wordt zaterdag 4 februari verzorgd door de resident Dj's van Thirty Dancing en niemand minder dan Dennis van der Geest, de vriendelijke reus die na zijn succesvolle Judo-carrière nu als DJ furore maakt met zijn spannende mixen van disco en house. Vanwege het drukke bestaan van dertigers begint Club Thirty om 21:00 en zal Dennis van der Geest niet lang op zich laten wachten. Een spectaculaire show, hapjes en entertainment maken Club Thirty compleet.

Sex and the City Lounge
Speciaal voor de dames is er de mogelijkheid om voor 22.30 uur gebruik te maken van de 'Sex and the City Lounge'. Daar staan de visagisten van Douglas en de stylisten van Blink! Kappers klaar om de dames onder het genot van een hapje en een lekkere Cosmopolitan te informeren over de laatste trends. Als je wil, voorzien ze je ook van een nog feestelijkere look. Er staat ook een leuke goodie-bag te wachten.

Kaarten kopen voor deze avond kan in de voorverkoop van de Matrixx. Ga naar www.matrixx.nl of loop een Primera winkel in waar je voor 20,- (ex fee) een kaart voor deze avond kunt bemachtigen. Aan de deur kosten kaarten €23,-.

3 opmerkingen

Bas Berden en Martijn de Haas
:cheer: haha
Ze pakken het groter aan :)
Cool.....weer een concept wat een grote kans van slagen heeft :D
 
leuk concept, hopen dat er over een aantal jaar nog steeds zoiets is :)