Partyflock
 
­ Nederland

Strangerz
Een gezonde dosis hardstyle voor je vrijdagavond

gepubliceerd door , op
Heb jij je goede voornemens al bepaald voor het komende jaar? Yu'R - Events in ieder geval wel. Want ook in het nieuwe jaar knalt Yu'R - Events weer vrolijk verder op de eerste vrijdag van de maand! Want in de maanden januari, februari en maart staan er wederom edities van Strangerz in de agenda. Dus zorgen maken over je maandelijkse dosis Hardstyle hoeft dus niet.

De planning
Zoals men gewend is van Yu'R - Events, zullen ook de komende drie edities geopend worden door nieuwe talenten. Op vrijdag 6 januari zal Seneeq, ook wel bekend als Senz, de eerste editie van Strangerz in het jaar 2012 openen. Op de edities van februari en maart staan de winnaars van de 'mini deejay contest' gepland. Yu'R - Events ontvangt namelijk wekelijks een aantal demo's met het verzoek om een set te mogen verzorgen tijdens Strangerz. Yu'R - Events kon de keuze zelf niet maken en heeft daarom besloten hiervoor een mini deejay contest in het leven te roepen. Op de Facebook pagina van Strangerz kon men de ingezonden sets van een aantal deejays beluisteren en een stem uitbrengen op hun favoriet. De winnaars hebben uiteindelijk een plaats op Strangerz weten te bemachtigen. In februari is Xerenetox aan de beurt en in maart is het Noise Invasion die Strangerz mag openen. Deze twee deejays wonnen uiteindelijk, na voorselectie van Yu'R - Events, de poll op Facebook. De rest van de bende kent de vaste bezoeker van Strangerz ondertussen wel maar voor het totaal plaatje hieronder een overzicht met de programmering voor de komende edities.

Strangerz vrijdag 6 januari 2012
Dstrbr
Kinesis
Seneeq
The Geminizers
The Z.
MC: Ernesto

Strangerz vrijdag 3 februari 2012
Brilliant
Dstrbr
Mind.Illusion
The Pope
Xerenetox
Mc: Hantáh

Strangerz vrijdag 2 maart 2012
Dalora
Dstrbr
Noise Invasion
The Z.
San Miquel
Mc: Hantáh

Mocht je nog niet bekend zijn met dit evenement: Strangerz is hèt gratis Hardstyle concept van Eindhoven! Voor diegene die niet kunnen wachten of nieuwsgierig zijn vind je hier een een fotocompilatie van de laatste vier edities!



Noteer dus de eerste vrijdagen van januari, februari en maart 2012 in je agenda zodat je geen avond van Strangerz hoeft te missen en jij je maandelijkse dosis Hardstyle geïnjecteerd krijgt.

Yu'R - Events
'Because we are one!'

4 opmerkingen

Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z
Rammelen met de Z altijd leuk!
Mwooop woop gas erop. Vrijdag beginnen we weer. 1ste editie in 2012