Partyflock
 

Technoclub Reloaded

gepubliceerd door , op
In december 1984 startte Talla 2XLC in een kleine club in Frankfurt am Main met het organiseren van feesten onder de naam Technoclub. Van begin af aan hoorde Technoclub tot een van de belangrijkste adressen in de internationale scene en was de eerste club waar uitsluitend elektronische muziek werd gespeeld. Gelijkertijd was het de eerste afterhour-club (feesten vonden plaats op zondag van 15 tot 21 uur).

Een paar weken geleden werd de 27e verjaardag in stijl gevierd samen met honderden trance fans uit de wijde regio en zelfs uit het buitenland.

Over een paar weken, aan het begin van het nieuwe jaar, nodigen Talla 2XLC en zijn team iedereen uit om nog een keer van de mooiste en onvergetelijke tracks van de afgelopen 12 maanden te genieten. Technoclub Reloaded - dat betekent simpelweg de ogen te sluiten en zich in het afgelopen jaar te laten verplaatsen met de geniaalste uplifting en progressive hymnes, waarmee goede herinneringen naar boven komen aan festivals, beachparties of clubnights..

Talla 2XLC heeft voor deze nacht met André Visior een enthousiaste muziek liefhebber die met knallers als 'Sunrise' en 'Moonraker' zelf een paar van de grootste anthems van de afgelopen jaren heeft geproduceerd. Armin van Buuren, Paul van Dyk, Paul Oakenfold en Ferry Corsten - al deze artiesten zullen deze nacht in muzikalische vorm in Monza worden vertegenwoordigd. Uiteraard zal TC-host Talla 2XLC met zijn eigen succesvolle tracks 'Dynamo', 'Extravaganza' of 'The Realm of India' acte de presence geven en voor kippenvel zorgen. Ook de residents Bluefire, die als remixer voor Gabriel Menten - 'Back' momenteel hard aan de weg timmert, en Para X, die actueel aan een re-release van zijn clubnummer 'Lost In Memories' en aan meerdere remixes werkt, kunnen bijna niet meer wachten hun cases te openen. Indien de main uit haar voegen barst, wordt ook de lounge geopend en met nog meer fantastische classics verzorgd.