Partyflock
 

Prosperity Productions presents Shock your Senses with Bass Modulators

gepubliceerd door , op
Let's get ready to Shock your Senses. Na een eerdere uitverkochte editie van Hardstyle Scene en Total Blackout, gaat Prosperity productions verder met een nieuw concept. Een beruchte dj gaat de battle aan tegen verschillende (inter)nationale dj's. Je kunt een gevecht verwachten waarin om nationale en internationale titels wordt gestreden. De Haarlemse helden Bass Modulators staan dit jaar in het middelpunt en zijn klaar om de strijd aan te gaan. Tatanka, Ran-D, Dozer, Nagoom en de Zentiments worden uitgedaagd en kunnen klappen verwachten. MC Villain zal deze avond de ringmeester zijn. Kortom keiharde hardstyle, een spectaculaire show, entertainment, en jullie als toeschouwers! Het wordt knallen, stampen en beuken, kortom Shock your senses!De jongens van Bass Modulators draaien al wat jaren op volle toeren mee in de Scene. In de 5 jaar dat ze bestaan hebben ze al menig feestje veroorzaakt en afgebroken. Q-Base, Defqon 1, Emporium, been there, done that. Roland Evers en Rick Buijtenhek leerden elkaar kennen op de middelbare school, waar bleek dat ze de zelfde interesse voor muziek deelde. Toen ze na een paar jaar hun eerste track onder de naam Bass Modulators op internet hadden gezet, begon het zich als een lopend vuurtje te verspreiden en kregen ze binnen no-time hun eerste platencontract . Vanaf dat moment ging het snel. Ze schreven release na release, draaiden op feest na feest over de hele wereld en inmiddels brengen ze hun muziek uit bij het beroemde Scantraxx. De artiesten en tevens vrienden die ze voor deze avond hebben gevraagd, zeiden dan ook meteen ja op de uitnodiging.

Tickets voor Shock your senses zijn €16 in de voorverkoop en €22 bij de deur. Daarnaast is er achter het podium een VIP Deck met ringside view. Voor €30 in voorverkoop en €35 aan de deur kom je binnen via een speciale VIP ingang, kan je een rondleiding verwachten, ontmoet je alle vechters en heb je je eigen bar. Koop je vijf kaarten tegelijk, dan krijg je ook nog een fles champagne zodat je lekker kan toasten op al dat geweld en het vijfjarig bestaan van de Bass Modulators!

Let op: de organisatie raadt aan om in de voorverkoop een kaartje te halen, de vorige edities van Prosperity productions waren allemaal uitverkocht.

Prosperity productions presents San Quentin Festival 2-6-2012
The Elite of the Hardstyle performers will be playing on the beach of Zandvoort! Stay tuned and be prepared for this stunning Hardstyle Outdoor festival! More info about the event will be announced in december! The ticket sale will start on Saturday (Dec 10th) at 10:00 via ticketscript.
Read more: San Quentin Festival

4 opmerkingen

hoezo pavo op de poster maar niet in de line up???
waar zie je dat dan ?

DIT feest wordt de bom mensen :yes:

:bounce::bounce::bounce:
:bounce::bounce::bounce:
:bounce::bounce::bounce: