Partyflock
 
­ Nederland

Raw Generation

gepubliceerd door , op
Na een knoeiharde eerste editie van het welbekende hardcore concept Raw Generation in het Limburgse Nederweert is het aftellen begonnen voor de lang verwachte tweede editie. Nog even geduld vraagt het management van UHF Event Productions, want over een kleine maand gaat het weer helemaal los in het bij de hardcoreliefhebber welbekende Erp. Op zaterdag 29 oktober vindt de tweede editie van Raw Generation plaats. Ditmaal in Club Broadway. Zesenhalf uur lang keihard feesten, verdeeld over maar liefst twee verschillende area's, genieten van de hardste beats uit het heden en verleden. Meer dan vijftien artiesten uit binnen en buitenland maken zich klaar om te laten zien waar Raw Generation van UHF Event Productions voor staat.

In het discotheekgedeelte, de mainstage wel te verstaan, hoor je alleen de beste hedendaagse hardcore. Er is hier gekozen voor een internationale topline-up met dj's en acts uit onder andere België en Nederland. De UHF residents zullen zullen dit ragfestijn openen op een waardige wijze. Onder de vlag van UHF zullen Dj's The Virus, Thanatos, Trypsin, Re-set en natuurlijk het extreem sterke uit Limburg afkomstige duo bij uitstek DC & The Choker afreizen naar deze beruchte Brabantse Hardcore locatie bij uitstek, Op uitnodiging zullen de volgende artiesten de vaste kern van UHF ondersteuning geven met hun knallende sets die extreem hard ten gehoor zullen worden gebracht door niemand minder dan Dj Kristof (Coolman records), Prolaxx & Outrage (Terror Traxx live), Reflect (Megarave), Kali DTS zal in deze zaal een speciale live act neerzetten van maar liefst een half uur! Aan Kali DTS een taak die hem wel toevertrouwd is, keihard doorgaan tot het bittere eind!

Area 01
21:00 - 21:45: The Virus
21:45 - 22:30: DC vs The Choker
22:30 - 23:15: Thanatos vs Trypsin
23:15 - 00:00: Re-set vs Reflect
00:00 - 01:00: Outrage vs Prolaxx
01:00 - 02:00: Kristof ft MC: Da Violator
02:00 - 02:30: Live: Kali DTS
Hosted by: MC: M-Core MC: Mast-R

Zoals al ruimschoots bekend is gemaakt door het management van UHF Event Productions zal er op deze knallende tweede editie een extra area worden gepresenteerd. Het cafégedeelte van club Broadway, welke plaats bied aan een kleine 150 man, zal worden omgetoverd tot een ware, kleine hardcore-tempel en deze area zal voor de echte oldschool en early hardcore liefhebber een waar paradijs zijn! Je hoort alle klappers uit de gouden tijd van de X, Energiehal en de Sporthallen Zuid voorbijkomen. Met als dj's Vok, DC, Freeze (Mindcontroller), PsyckoDJ (Channel X radio/Club X) en als afsluiter Regulator. Er is gekozen voor zeer gevarieerd programma en iedereen komt hier ruimschoots aan zijn trekken!

Area 02
22:00 - 22:45: Vok
22:45 - 23:45: Tweaker
23:45 - 00:45: DC vs Freeze
00:45 - 01:45: PsyckoDJ
01:45 - 02:30: Regulator
hosted by: MC: PFSquad MC: Sonik

Website
De website van UHF Event Productions heeft recentelijk een gehele update gehad, nu onder andere nog beter de informatie over de aankomende feesten, info over dj's en binnenkort natuurlijk foto's van de afgelopen feesten! Meer informatie vind je op www.uhf-events.net.

4 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 97427, 97428}
nice party ;)
 
Heb er zin in! :)
Wanneer komen jullie weer naar Nederweert :D ?
 
Uitspraak van Michel-:bounce: op zondag 9 oktober 2011 om 16:57:
Wanneer komen jullie weer naar Nederweert :D ?


paul(eigenaar madeira) en ik hebben er al over gesproken maar wanneer weten we niet.