Partyflock
 

TYP Dance Concepten

gepubliceerd door , op
TYP Dance Concepten
18 november 2003
Locatie4
Club 4, het Dance Party onderdeel van Restaurant de 4 Jaargetijden, Markt 2 te Hengelo (OV), met 3 Dance zalen, vroeger bekend als: de Max, heeft TYP Dance Concepten opdracht gegeven om nieuw en jong talent DJ's de kans te geven bij hun in Club 4, avonden te organiseren en wel op de donderdag (22.00 - 02.00).

Naast twee vaste concepten vanuit de visie van Club 4, de Full Moon- (Progressive met Latin en Funky) en de New Moon (Hardstyle) Party's, organiseert de TYP Dance Concepten ook de overige donderdag avonden in drie concepten om zo een breed mogelijke stream uit de Dance-scène te presenteren.

De Transcene Nation avonden: Trance in de breedste vorm.
De Techno Machine avonden: Zo breed is Techno nooit geweest.
De Full-House avonden: Van Chillen, naar House, naar Groove, tot en met Progressive House.

De beste DJ's maken kans op een residentie plaats binnen de TYP Dance Concepten, overal waar de TYP Dance Concepten samenwerkingen aangaan.

Club 4, biedt de DJ's een perfecte performance locatie (Main Room) aan, om ervaring op te doen, een DJ Booth met 4x Pioneer CD-players en 2x Technics 1200. Daarnaast staat een fantastische lichtshow tot hun beschikking bediend door DJ TYP, die door zijn kennis van de platen, de climaxen via de verlichting tot een nog hoger stadium weet te brengen.

Ook voor organisaties en clubs is dit de uitstekende gelegenheid om te komen luisteren naar de nieuwe talenten, misschien wel voor hun Club!! De donderdagavond leent zich daar het beste voor. Ook voor winkelend publiek op de gezellige koopavond in hartje Centrum van Hengelo, om naast het Restaurantgebruik ook de zojuist aangekochte uitgaanskleding uit te proberen op de dansvloer van Club 4.

Entree is gratis van deze avonden.

Nieuwe DJ's kunnen zich (gratis) laten inschrijven voor deze avonden via: info@t-y-p.tk

TYP Dance Concepten (http://www.t-y-p.tk)
Unleazed Party’s (http://www.unleazed.tk)

Postadres voor:
Inschrijving Formulieren en demo Cd’s
Otto Klempererstraat 94
7558 EK Hengelo

Bezoek het Forum : http://forum.energetix.nl/index.php voor het laatste TYP Dance Concepten Nieuws!!!!

24 opmerkingen

 
ga ik je misschien toch wel eerder weer zien draaien Marco dan volgend jaar deze tijd:P
Is wel de bedoeling Coen :)
 
:respect: DJ Scrooge :respect:
Artiest TYP
DJ Scroog was gisteravond, als ik eerlijk ben, DE DJ van de avond! S.I.B. Project met de beste act!
Dan praten we over UNLEAZED van gisteravond, pff ben vandaag wel gesloopt!
Het is Scrooge met een E Luc ;) en bedankt voor je compliment.

Was een gezellig feesie met veel bekenden :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
en we gaan nu na 24 jan
Oke dan Luc, keep up the good work!!
Greetz
Is heel leuk maar benieuwd hoe lang dit stand houd, er is al vaak bewezen dat dit soort stromingen niet genoeg aantal mensen trekt in het oosten en 4 keer in de de maand is overkill....
Al denk ik wel dat je bij de 4 een betere lokatie hebt als in hardbeat.
Hey, kan je ons dan weer indelen luc?

vorige x zouden we 4 uur draaien, maar toen werd het cafe net verkocht :(

en scrooge en sib weer een lekkere veer in de reet :9
Luc, wat is het verschil qua uitvoering tussen Scrooge & Dennis (S.I.B)? Je hebt het namelijk over de beste DJ en de beste act, maar qua uitvoering draaien ze beide met vinyl ..
goed bezig luc!!!!
hoe zit je met de promotie?
laatste aanpassing
Was een heel erg geslaagd feestje, alleen vond ik het persoonlijk toch jammer dat er toch weer met hardcore afgesloten moest worden, terwijl hij wel degelijk voor de hardstyle gebookt was;)

Maar goed, 't publiek was eigenlijk ook nergens anders voor gekomen natuurlijk, en daarom had ik er eigenlijk voor gemoeten:P

Maar goed, met onze club/trance/progress­ive/oldschool/hardco­re/techno/hardstyle/­hardhouse/hardtrance­/hardclub/speedcore/­brokenglascore, weet je het maar nooit..:S:)
Niet zeuren Dennis, als jij je hardstyle kent dan weet je dat die platen van Greg C ingedeeld worden bij de hardstyle. Het lijkt alleen veel op oldstyle :)
Zo'n veelzijdige DJ als Marco zou die hokjesgeest toch wel afgeleerd zijn? ;)
Haha, Marco maar met zoveel hardcore invloeden durf ik het al geen hardstyle meer te noemen;)
Maar jij flikkert er van alles in..wat maakt het uit.

Maar goed, David kopte 'm al in eigenlijk..:)
laatste aanpassing
Ik heb nooit in een hokje gezeten en afgelopen Zaterdag was daar het bewijs weer eens van :)
De opdracht voor de laatste DJ was de hardere Hardstyle, je zit dan in een gebied waar je de grenzen verkent naar Oldschool en Hardcore. Goede Hardstyle DJ weet exact waar de nuances zitten.
Vorige (eerste) feest hebben kijken naar publiek wat op dat moment in de zaal was, gekozen voor laatste halfuurtje Hardcore. S.I.B. bleef volgens mij binnen in de Harstyle grens.

Het is ook aanvoelen waar je plaats zit in de Line-Up. Derde DJ heeft Hardstyle, vierde DJ mag verder gaan, afhankelijk van publiek daar om vraagt zetten we op het laatste half uur het puntje op de i (=hardcore), want het hele feest kenmerkt zich in pure opbouw van Progressive House, naar techno, van Techno naar Hardstyle, één grote stream uit de dance-scene in opgaande tempo lijn.
Deze formule blijft bij UNLEAZED, waar Techno een centrale spil is met de stream er onder en de stream er boven. DJ's hebben zelf ingeschreven voor hun plek, dussss ze wisten hun plek in de line-up + wat van hun verwacht werd, niet toch?
 
Origineel dat Awakenings plaatje
Maar Luc, daarmee heb ik nog geen antwoord op mijn vraag ..
Maar hardstyle is hardstyle natuurlijk, en geen filosofische verhalen over grenzen verkennen van hardcore en oldschool, want dat heeft natuurlijk niets met hardstyle te maken:)

Ik had het uiteraard al met Luc over dit onderwerp gehad tijdens de avond zelf, maar ik ben een hard(trance)style DJ, met zo regelmatig gekke dingen daar door hee:)
Om dan het laatste half uur pure hardcore te gaan draaien is dan niet voor mij weg gelegd, dan kan je naar mijn mening beter een "allesdraaier" nemen, toch?
Anders zet je mij maar in voor de hardcore, dan komt het helemaal wel goed ;) :P
laat tha noize maker gaan de 24ste komt het helemaal goed
Ze moeten er meer techno gaan draaien.