Partyflock
 
­ Nederland

Matinée
The out in space edition

gepubliceerd door , op
Matinée
4 juli 2011
FeestMatinée · World Tour
Datumzaterdag 30 juli 2011
LocatieAIR Site
De Burlesque editie afgelopen maart was hot en crazy. Maar vlak voor de climax moest iedereen helaas het pand vroegtijdig verlaten, daarom zorgt Ibiza Party Events dat jullie dit keer tijdloos kunnen genieten. De extended party-time is deze editie van 22:00-07:00 uur, alle tijd dus om helemaal out of space te gaan. Verder zijn de tickets dit keer maar 15 euro. Deze early price is als goedmaker voor de vorige keer. Wees er wel snel bij want ze vliegen de deur uit.

Wat kun je deze out in Space editie verwachten: een nieuwe happy security crew opent voor jullie de gates naar een open-minded wereld. Een 'space' om proud op te zijn net als op de Gay Pride waar je alvast op vooruit kunt feesten. Om gelijk 'over the moon' te raken start de ruimtereis met een free drink (tot 00:00 uur). Licht, lasers en visuals zorgen voor een galactisch schouwspel. Het indrukwekkende podium, dit keer bestaand uit drie niveaus, schiet als een UFO de lucht in en jij kan meezweven samen met een invasie van futuristische dansers en vliegende acrobaten. Deze invaders zijn van internationale allure en zullen behalve hun skills showen ook voor een intensieve Matinée energie zorgen. Uiteraard zul je door de Ibiza ritmes verder meegevoerd worden in een buitengewone flow. Om het feest compleet te maken komt zangeres Vanesa Klein met haar power voice jullie helemaal in hogere sferen brengen.

Oja, nog even over muziek gesproken als je thuis verder op de Ibiza beats wilt spacen check dan de Matinée dubbel cd op deze editie. Voor slechts 15 euro is hij namelijk van jou. Buiten dit cadeau om zelf te kopen verwent Ibiza Party Events je graag met gratis gadgets and more surprises. Dus zorg dat je deze Matinée experience niet mist!

Misschien wil jij tijdens deze party extra verrassend de lucht in knallen… Trek dan jouw 'Dress like the Future' outfit uit de kast. Kortom: zilver, zwart, metaal, chic en sexy tegelijk. Of ziet de toekomst er voor jou misschien heel anders uit? Als jezelf komen is natuurlijk ook helemaal 2030. Matinée draagt 'Proud to be You' namelijk altijd een warm hart toe. Dus of je nu gay, lesbian, transgender of hetero bent unit yourself the 30th of juli. Matinée is dan namelijk voor iedereen de Ibiza party planet.

Proud to be yourself in everyway the sky is the limit @ Matinée

1 opmerking

Matinée...the 3rd edition alweer. Wat een sfeer op dit feest. Dit moet je echt meemaken. Mierentietjes-momenten genoeg. Oftewel kippenvel. :lol:

Heerlijke dansers, danseressen. Mooie kostuums. Heerlijke muziek. Ik weet waar ik moet wezen op de 30e. Lekker jezelf zijn. Heeerlak. Niks geen hokjes. Hallo. we leven in 2011. ;)