Partyflock
 
­ Nederland

Juli wordt een hete maand op Strand Oog in Al

gepubliceerd door , op
Na twee zeer geslaagde edities van "in het zand", een heerlijk openingsfeest en Wouter de Moor in het zand nog in het verschiet gaan we in juli gewoon kei hard door! Voor juli staan er 3 feesten in de agenda.

Paul Boex in het zand - 3 juli 2011
Voor de eerste editie van juli nodigt Paul Boex zijn vrienden uit. Deze rising start stond onder meer al op Awakenings, Soenda en is ook vaak terug te vinden in Spanje, waar hij met regelmaat draait. Paul Boex serveert een zeer veelzijdige line up met artiesten als Invite, Sandrien en nog meer.

Gem in the open – 17 juli 2011
In samenwerking met Gem organiseren wij 'Gem in the open'. Een strandfeest waar twee grootheden samen komen, namelijk Secret Cinema en Tony Rohr. Beider heren zullen maar liefst een set weggeven van 4,5 uur! Maak je borst dus maar nat voor een heerlijke zondag vol met echt Techno!

Jason Shae & Pete Bandit in het zand – 31 juli 2011
Ook het most wanted house duo van Nederland hebben we weten te strikken voor een heerlijke zondag, Jason Shae & Pete Bandit. Hun muzikale bijdrage zal zoals gewoonlijk weer vol zitten met dikke jacked up house music.

Volgende week maken we ook de programmering voor augustus bekend! En vergeet niet op 26 juni allemaal te komen naar Wouter de Moor in het zand.

1 opmerking