Partyflock
 
­ Nederland

Stuiver!

gepubliceerd door , op
Stuiver!
14 april 2011
Ga maar alvast op zoek naar je waterdichte Sony Walkman, pak je Atari spelcomputer, de video 8 camera, de Betamaxvideo's, je oude cassettebandjes en de draaitelefoon. Je oude dance-moves kan je vast gaan oefenen en de heren mogen schaamteloos hun matje weer laten staan! Terug naar nostalgie met de muziek, entreeprijzen en artiesten van weleer.

De volgende artiesten zullen op Stuiver! hun kunsten vertonen:
De grootmeester DJ All Star Fresh (Mr. King Bee himself) is al vanaf 1979 actief en heeft zijn sporen meer dan verdient. Deze man is werkelijk fenomenaal 'on the decks' met skills waar je kippenvel van krijgt. Hij is niet voor niets derde geworden bij The World Mix Championships in London Royal Hall. Deze legende heeft o.a. gewerkt met Public Enemy, Ice T en als supporting act bij niemand minder dan Madonna opgetreden. Deze veelzijdige artiest mag natuurlijk ook de nostalgische megahit 'Back by Dope Demand' achter zijn naam zetten. Al met al een eer dat deze man aanwezig zal zijn en speciaal op Stuiver! een old school dance classics set zal neerzetten. Stiekem zal hem ook de microfoon overhandigt worden waar nodig.

Tja, dan nog zo'n grootmeester. De enige echte DJ Dano verdient ook een flink pak respect. Deze bijzonder sympathieke Herman Brood van de house heeft ook een aardige CV opgebouwd in de laatste twintig jaar. Wie kent hem niet.
Voor Stuiver! stoft hij zijn aller-aller-aller- oudste plaatjes af.

Jeroen Flamman en Abraxas a.k.a. Fierce Ruling Diva mogen niet ontbreken op de lijst van artiesten. Deze mannen waren er vanaf de allereerste house releases bij. Iedere old school liefhebber kent daarom ook hun hit Rubb it in. Een duo dat thuis hoort op een ouderwets feestje.

Dan Miss Zelda. Een vrouwelijke DJ die haar mannetje staat achter de draaitafels. Deze topper is een zekere factor op het gebied van foutloos draaien. A true DJ.

DJ Vox mag natuurlijk ook niet ontbreken. Als pionier en één van de grondleggers van de house scene heeft hij de echte beginperiode doen ontstaan. Met meer dan 25 jaar ervaring waaronder resident van Multigroove.

Del Scorpio en Ronny de Kuyper zullen Stuiver! waardig afsluiten met old school platen waarvan menigeen het bestaan niet meer wist en een glimlach zal toveren op de gezichten van de feestgangers. De heimwee naar weleer zal weer even doen herleven.

En dit alles voor slechts € 10,00! Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur. Vol = Vol. En er worden ouderwets géén kosten berekend voor: Parkeren, gebruik wc's en garderobe. Ook de drank wordt geschonken voor nostalgische prijzen:
Bier:€ 2.00
Fris:€ 1.50

Reden temeer om Stuiver! van een bezoekje te voorzien.

2 opmerkingen

 
Wat is er in godsnaam nostalgisch aan een bierprijs van €2.00 voor een biertje :lol:
ik moet zeggen val wel mee voor een biertje ben meestal 2.50 tot 3 euro al kwijt voor een biertje