Partyflock
 
­ Nederland

strDnAfeest festival

gepubliceerd door , op
Dance and Art bestaat vijf jaar en dat gaat gevierd worden tijdens de vijfde editie van strDnAfeest festival. Op zaterdag 2 juli zal strandpaviljoen Kaapduin te Dishoek nabij Vlissingen weer omgetoverd worden tot een waar paradijs voor kunst - en muziekliefhebbers. Beleef zelf de fascinerende mix van muziek, theater, kunst, dans, expo's, workshops en live acts. Er is iets te vieren dus geven ze de eerste 75 kaarten voor slechts 10 euro weg! Iedereen die vóór zondag 26 juni een kaartje koopt maakt kans op een hotel overnachting, van zaterdag 2 juli op zondag 3 juli voor twee personen, in het luxe Golden Tulip Strandhotel Westduin. Ze verloten twee Tweepersoonskamers van dit prachtige hotel wat op een steenworp afstand ligt van het strand en slechts 1,5 km van strDnAfeest festival.

Het wordt een dag vol met vooruitstrevende muziek verdeeld over 2 area's met meer dan 20 dj's uit binnen -en buitenland. Er kunnen muzikale hoogstandjes verwacht worden van het legendarische Duitse Das Krause Duo en een van 's werelds best opkomende Franse techno live acts: Octave. Ook zal het befaamde Belgische label Push It Records, met aan kop de kleurrijke DJ PRINZ, een showcase weggeven.

Dit jaar kan er ook lekker op het strand gedanst worden op het Push It Records stage. Allerlei containers zullen het decor gaan vormen van het thema 'The Box' en strDnAfeest festival. Op, in, over, door, tussen en achter die containers zal van alles te zien, doen en te beleven zijn. Eén van de hoogtepunten is het speciaal voor strDnAfeest, door Danshuis Station Zuid geproduceerde dansstuk 'Life is a Beach 2' wat tijdens de ondergaande zon bewonderd kan worden. Het muzikale offensief is inmiddels bekend en het zal niet lang meer duren dat ze ook het cultuurprogramma bekend zullen maken. Meer acts en informatie is te vinden op www.danceandart.nl.