Partyflock
 

Hardcore op Hemelvaartsdag
Crystal Venue presents Bloody Thursday

gepubliceerd door , op
Al jaren lang staat hemelvaartsdag bekend als de sufste feestdag van het jaar. Dit heeft er toe geleid dat er in het kabinet Rutte 1 vragen zijn gesteld over het afschaffen van deze vrije dag. Crystal Venue heeft hier een stokje voor gestoken door te komen met een knalhard en gratis hardcore feest: Bloody Thursday. Dit feest is neergelegd bij de mensen van het kabinet.

Minister Sociale Zaken en Werkgelegenheid Henk kamp (VVD) reageert hierop: "Het is belangrijk dat mensen weer met elkaar in contact komen. Verschuiving van online, terug de dansvloer op is hierbij een zeer goed idee!"

Minister van Financiën Jan Kees de Jager (CDA) vult aan "Door de gratis entree zal dit geen grote gevolgen hebben voor het bestedingspatroon van de consument, ideaal in economisch mindere periodes".

Melanie Schultz van Haegen (VVD), Minister van Infrastructuur en Milieu heeft met de NS overlegd of er eventuele extra treinen beschikbaar waren voor dit evenement. De Nederlandse Spoorwegen heeft hier nog geen antwoord op gegeven.

Marja van Bijstereldt ( CDA) Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, heeft ook een eerste reactie gegeven. "De gabbercultuur is iets dat in Nederland is ontstaan en wereldwijd gevolg heeft gehad. Opkomen voor de Nederlandse cultuur kan nooit geen kwaad!"

Minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) heeft aangegeven geen bezwaren te maken tegen de plannen van Crystal Venue. Hij reageert "De beveiliging van Crystal Venue staat bekend als een betrouwbare beveiliging die alleen ingrijpt wanneer het écht noodzakelijk is, ik kijk er met vertrouwen naar uit!"

Hans Hillen (CDA), Minister van Defensie, had eveneens een eerste reactie klaar: "Een army-look is niet ongewoon in de hardcore-scene. Misschien kunnen we nu naast het verkopen van vliegtuigen, tanks en overig materieel, wat ons land zou moeten beschermen, ook onze voorraad legerkleding kwijt aan deze feestgangers."

Minister van Buitenlandse Zaken Piet Hein Donner (CDA) onder nam direct actie na het lezen van dit voorstel. Door zijn internationale contacten is het hem gelukt om de Italiaanse DJ's Amnesys en Frazzbass beschikbaar te stellen voor dit feest.

Minister Rutte: "Wanneer het feest voldoende bezoekers trekt zal hemelvaartsdag in 2012 ook als nationale feestdag aangehouden worden."

De invulling van dit feestvoorstel is te vinden op de volgende pagina: Bloody Thursday

23 opmerkingen

Haha Topbericht! :D
helemaal toppie(y) niks mee wij komen gewoon uit het hoogenoorden :roflol:
Minister Sociale Zaken en Werkgelegenheid Henk kamp (VVD) reageert hier op: "Het is belangrijk dat mensen weer met elkaar in contact komen(L).


Egt HeleMaal Meej Eens (A) Gehehehe...:bounce:


Minister Rutte "Wanneer het feest voldoende bezoekers trekt zal hemelvaartsdag in 2012 ook als nationale feestdag aangehouden worden"


Niice Leg Dat Plan Dan Nu Maar AlVast Vast Dan(H):bounce:(Y),,,, Als We Tog Mej Elkaar In Contact Moete Komen:roflol:


Marja van Bijstereldt ( CDA) Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, heeft ook een eerste reactie gegeven. "De Gabber-cultuur is iets dat in Nederland is ontstaan en wereldwijd gevolg heeft gehad Opkomen voor de Nederlandse cultuur kan nooit geen kwaad!!"

:bounce:Neeejuhh Dan Kan Zeker Geen Kwaad.:D(Y):respect:


Minister van Buitenlandse Zaken Piet Hein Donner (CDA) onder nam direct actie na het lezen van dit voorstel. Door zijn internationale contacten is het hem gelukt om de Italiaanse DJ's Amnesys en Frazzbass beschikbaar te stellen voor dit feest.

--Geef Deze Beste Man Een Vrij-Kaartje...:rot: ;)--


Wahahahahahahaaha... Nee Maar Goed Bezig.(Y) :respect:


nationale feestdag

Yeahhhhhh,,, Wij Ook Eentje :woop:



Super Zin In,,, En Zijn Der Bij :bounce: (L)
laatste aanpassing
"De beveiliging van Crystal Venue staat bekend als een betrouwbare beveiliging die alleen ingrijpt wanneer het écht noodzakelijk is, ik kijk er met vertrouwen naar uit!"

strak staan zijn ze ook goed in :roflol:
 
Geniaaal..... :cheer:
ik denk dat niet een goede ding is dat CDA is het eens met ons Gabbers.... verdomme religie and politik!
ik ga ook gezellig weer eens kijken in Culemborg, vet dat het al zo vroeg begint :D
ik neem je mee!!! ahaaa :)) mensen misschien tot donderdagggg
Moet je wel een btje errug veel omrijden..

Ow ik wil wel graag een dansie maken donderdag....
Artiest {SHOWLIST artist 57058, 53797}
Uitspraak van RogZ op maandag 23 mei 2011 om 13:47:
Haha Topbericht! :D

ook mee eens!:jaja:

wordt een leuk feestje:bounce:
Ik hoorde dat het voor 18:00 uur 2 bier voor 1 was... wie kan dit bevestigen!?
ben er cker bij!!!!! vandaag me nieuwe wagen halen morgen gelijk meenemen
 
Artiest {SHOWLIST artist 97427, 97428}
Pas maar op :)
Ah tijd gaat snel, zo maar vertrekken!
zinin