Partyflock
 
­ Nederland

Classified breidt clubsucces in Escape uit met eerste beach edition

gepubliceerd door , op
Classified
15 februari 2011
FeestClassified · at the beach
Datumzondag 3 april 2011
WinactieClassified actiegesloten
LocatieVroeger
Grijze regenwolken trekken voorbij als Dance Republic zich vast opmaakt voor een nieuw strandseizoen. Wanneer de zon weer doorbreekt en Bloemendaal haar poorten opent, staat de organisatie klaar met een meer dan spectaculair programma. Op zondag 3 april de aftrap in Beachclub Vroeger met de 'Grand Première' van Classified. Van 14.00 tot 00.00 uur maar liefst 24 acts verdeeld over twee podia, waaronder ROOG, Real El Canario, Tony Cha Cha, Rishi Romero, Michael Mendoza, Irwan en The Partysquad. Tickets zijn nu voor 10 euro te bestellen via www.dancerepublic.nl.

Classified gaat het strand op! Na een succesvol clubseizoen wordt de lijn in Bloemendaal gestaag voortgezet. Geheel in stijl van het feest zijn de drie grootste headliners uit verschillende genres afkomstig. In de Main Area zet ROOG de toon met pure house, put Real El Canario uit zijn verzameling hiphop en salsa en mixt The Partysquad een eclectische marathon. Wie liever een tempootje lager danst, kan in de tweede zaal (gehost door Obsessionz) billenschuddend losgaan op de urban beats van Irwan, Fullscale en anderen. Kijk voor de volledige line-up en winacties op de bekende uitgaanssites: Partyflock, DJ Guide, Link2Party, See You Dance en Guestzone.

Classified groeit door
Beginnend in Amsterdam heeft Classified zich vorig jaar in slechts enkele maanden ontpopt tot de drukst bezochte vrijdag in de Escape. Anno 2011 staat het concept als een huis, vooral omdat het zich niet vastpint op housemuziek alleen. Gekeken naar de line-ups is de variatie dan ook groot. De combinatie van house, eclectic, en R&B maakt het feest voor een breed publiek toegankelijk. Samen met visuals, entertainment en de luxe uitstraling van de Escape heeft Dance Republic de perfecte formule voor een succesvolle avond in handen. Op woensdag 4 mei wordt er in Club Air geproost op het eenjarig bestaan, maar voordat het zover is, maakt Classified op zondag 3 april eerst haar debuut op het strand in Bloemendaal.

Blijf op de hoogte van alle updates via Hvyes, Facebook en Twitter. Voor data en extra informatie over Dance Republic surf je naar www.dancerepublic.nl.

2 opmerkingen

Mooie flyer :-)
Uitspraak van BadTrip op donderdag 24 februari 2011 om 14:42:
Mooie flyer :-)

mooie meid bedoel je :D