Partyflock
 
­ Nederland

D-Energy

gepubliceerd door , op
D-Energy
18 november 2003
Op Vrijdag 21 November organiseren de Party Animals een Members Meeting in de Starlight in Nijkerkerveen: D-Energy, i.s.m. Secret Sound. Die dag komt de nieuwe single uit, en die zal die avond de officiële live première beleven! De single zal die dag nog alleen maar daar ter plekke te verkrijgen zijn. Vanaf Maandag 24 November ligt de single dan in heel Nederland in de winkels.

We hebben gekozen voor de Starlight in Nijkerkerveen omdat het lekker centraal ligt en daarom voor Members uit alle windstreken goed bereikbaar is. Er zijn drie zalen waarvan er één alleen voor Members toegankelijk wordt als Meeting Point - en voor Youri's verjaardags visite want Youri is 21 November jarig dus dat wordt dubbel feest!

De line-up (nog niet compleet) zal er ongeveer zo uit gaan zien:

Vrijdag 21 november
D-Energy

Area 1:
Early Rave Reunion (90-97)
Oldstyle/Happy/EarlyHardcore/Classics
Live on Stage: Party Animals (XXL Show)
Special Guest: MC Lynx (Your Only Friend, I Need Love)
Release new single (sale starts tonight!) & video
Dj's Flamman & Abraxas, Remsy, dj Wicked (Terrormachine) & suprise (info volgt asap)

Area 2:
Techno/Hardstyle/Classics
Substance
Alex O'Rion
Da Ratio
dj Bokz
Strelac vs Pi (Swingbrothers)

Club area 3:
Members Only!
Birthdayparty Youri - PA,
Members Meeting Point,
Dj's Campos, [dj=4468]{Artiest met ID 4468 bestaat niet!}, Michael - PA, Jordi - PA e.a.

Decor Genius at Work
Slides by Judocus (Extrema)
tickets vvk 10, - / door 12,-

Links:
www.secretsound.nl
www.starlight.nl

Presale starts October 12 at :
Nijkerk: Jeansshop, VVV,
Amersfoort: Dada Dance, Droomwereld, The Sessions, Barneveld: VVV,
Hilversum: Groovy Tunes,
Harderwijk: Music Store,
Putten: Juxebox,
Spakenburg: Kijkplezier,
Zeewolde: VVV,
Ermelo: VVV,
Online: www.dancetickets.nl


Voor wie het nog niet door had: De nieuwe Party Animals single komt over een paar dagen uit!

Na 3 nummer 1 hits en vele top 10 noteringen in de jaren '96/'97 is het een tijd stil geweest rond "de enige boyband in Nederland". Maar het afgelopen jaar hebben de boys keihard gewerkt aan hun come-back. De nieuwe single heet Xanadu en de release datum is 21 November en de releaseparty vindt vrijdag de21e plaats in Starlight.

Zonder al te veel rugbaarheid kwam de groep eind vorig jaar met de single Life Is Short, die inmiddels 10 maanden in de Top-5 staat van de Rhythm Nation Dance Chart van muziekzender The Box, waarvan 9 weken op 1. Ook loopt het storm met optredens - bijna elk weekend zijn de Party Animals ergens in het land te vinden, zowel in de grote discotheken als op evenementen zoals Hilversum Alive, de Megafestatie en onlangs in de Heineken Music Hall op Pump Up The 90's.

De Party Animals website (www.partyanimals.nl) is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een ware community met bijna 2000 aktieve leden, en op ieder willekeurig moment van de dag gemiddeld 150 bezoekers online. En de leden hebben meebeslist hoe de nieuwe Party Animals moest gaan klinken! Met zangeres, zonder zangeres, sneller, langzamer, de fans mochten hun stem laten horen en de Party Animals hebben geluisterd.

Ook het ongekende succes van Bounzz op TMF heeft bijgedragen aan de toenemende populariteit van de Party Animals (én vice versa). De special rond de Party Animals is tot 5 keer toe herhaald en er staat een gloednieuwe special rond de groep te wachten in de week dat Xanadu uitkomt. Bounzz gebruikt een eigen live-registratie voor uitzending, en er is een clip gedraaid in Disneyland Parijs. Jorinde Moll speelt hierin een gastrol en Veronica Vibes ging mee voor een reisverslag c.q. "Making Of..." (uitzending Zondag 23 November om 23:15).

Aan de nieuwe Party Animals single is een half jaar gewerkt. Steeds ging de laatste opname van Xanadu mee in de liveshow als try-out en steeds werd er weer een beetje aan bijgeschaafd. Maar nu is het zover, de Party Animals laten hun laatste creatie eindelijk los op het grote publiek. Op 21 November vindt er in de Starlight in Nijkerkerveen een officiële release party plaats en zo'n 80 Website Members hebben zich als vrijwilliger opgegeven om 5000 speciale promo-flyers voor Xanadu door het hele land te verspreiden in de week voorafgaand aan de release.

Xanadu heeft het frisse geluid van eerdere klassiekers als Aquarius en Have You Ever Been Mellow. Zangeres Suzanne Mangar (o.a. backing-singer voor Candy Dulfer) deelt wederom haar warme stemgeluid met een "Beastie Boys" - stijl rap van Party Animals Remsy, Michael, Youri en Jordi. Ook de "B-kant" (NYC-Hippy) is zo origineel geworden, dat er even aan getwijfeld is om er een "dubbele A-kant" van te maken! De ijzersterke produktie van house-veteranen Flamman & Abraxas heeft geleid tot één van de beste Party Animals singles ooit, die niet onder doet voor de eerdere successen...

Afgelopen Woensdag was Xanadu al "Maak 't of Kraak 't" bij Radio 538 en de single werd maar liefst met 71,4% gemaakt! Aanstaande Woensdag volgt meer informatie over wat er allemaal staat te gebeuren in het weekend van 21, 22 & 23 November...

18 opmerkingen

Mij een beetje te happy.. als ik de party animals tegenwoordig zie en hoor :S
Artiest {SHOWLIST artist 49561, 28984}
jaja zou wel gaar zijn maar jah die vrijdag nog niks te doen ga wel ff kijken :s
maar zaterdag massive hardcore!!!!!!!!!
 
Zou er opzich wel heen willen gaan, toch beter da de party animals terug zijn hoor, is toch i.i.g beter dan die verrotte klote r&b niet dan? beter happy hardcore in de hitlijsten dan dat!

Niet dan?
Beter geen happy hardcore in de hitlijsten. Laat de Rotzooi & Bagger daar maar in staan, en de hardcore alleen maar op feesten.

Hopelijk duurt dat optreden van de party animals vrijdag niet te lang, en draaien Flamman & Abraxas nog een goede set. En Wicked zal ook wle weer lekker draaien.
 
hardcore moet op feestuhh blijve das waar,maar R&B mag cker uit de lijste verdwijne!!!

ik ga same met me nichie heen, zwaar bruut:D -> reefteef en reefneef :D:S

en natuurlijk chilluh in de member-area :D
laatste aanpassing
GEEN HAPPY HARDCORE!!!!!! en wat mij de r&b betref: t boeit me niet wat er mee gebeurt, boei me toch geen ene reet!!!! en die hele top 40/hitlijst ken me gestole worde. luister en kijk er nooit na!! is toch stinkmuziek!

en as ik er toch een mening over moe geve.... laat die stinkzooi er ma instaan valt de hardcore niet op en blijf ut lekker underground en krijg je niet van die debiele clubkutters die denke dat, as ze 1 keer na een hc feest gaan, gabber zijn!
 
Stoer hoor, maar mag ik je er op wijzen dat hardcore en of gabber wezen niks te maken heeft met het feit hoe vaak jij op een hardcorefeest staat, gasten. Het gaat erom wat voor hart je de muziek toe draagt. Hoe harder het is des te beter. Maar helaas schijnen er nog steeds van die debielen rond te lopen die vinden dat je pas gabber bent als je aan bepaalde voorwaarde voldoet. Rot toch op trutten, loop niet te kutten... Hardcore dat voel je en daarmee uit en de hele happy shit optyfen. Commerciël goed gebracht maar mij niet gezien.
 
De opzet is early rave dus niet alleen de grijs gedraaide oldstyle maar house in het algemeen. Daar onder valt ook happy, al had ik liever RTS & T-99 live gehad, maar die komen waarschijnlijk de volgende keer. Je moet er ook een beetje de lol van in zien. De meeste die nu zo serieus stoer lopen te doen, staan meestal ook heel serieus stoer aan de kant ipv uit hun dak te gaan. Op dat soort momenten zou je iegenlijk maar eens een extra biertje moeten pakken, misschien komt het dan toch nog goed. ;)
 
Misschien dat ik dus hier heen gaat :D

En nummertjes als Dune mogen van mij best terug komen hoor :). Idd beter als dat RnB gezeik
laatste aanpassing
heerlijk man ff die oude plaatjes terug horen....
Roelof, ik zie de lol er ook heus wel van in hoor. Als het me echt niks had geleken, was ik er niet eens heengegaan. Ik was 2 weken geleden ook naar die 90's party in Starlight geweest, dat was onverwacht leuk! Leuke muziek om allemaal weer eens terug te horen. Ook oude happy hardcore. Ik heb me toen goed vermaakt. Hopen dat dat morgen ook weer lukt.
We stuiteren van Nijkerk door naar Arnhem, om daar een thuiswedstrijdje te spelen
:xtc: QLIMAXX :xtc:
laatste aanpassing
kwil nie zegge dat je pas gabber ben as je na een feets gaat!!! (en jah je mag me erop wijze, ma dat weet ik allang) tuulek gaat et om ut gevoel. maar op dat soort feesten komen wel over ut algemeen van zulke randebielen die denke dat ze gelijk gabber zijn as ze daar rondlopen, maar ut gevoel nie kenne! en dat hoef van mij niet. maak nie uit hoe je eruitziet as je ut gevoel ma heb, en dat hebbe die mense niet! klaar.

en je heb me nog nooit op een feest gezien, MENEER ERROR! dus moe je nie aan kome kakke met dak serieus stoer loop te doen, en an de kant sta!! tis gewoon dat ik ut (deze "aflevering" van dit feest) gewoon nie leuk vin, dus hoe kenk de lol ervan inzien? en as et eg een goed feest is dan ga ik eg niet an de kant staan hoor. dan gaat ik helemaal "uit me dak".
beetje jammer

de vorige was echt TE gruwelijk!! maar wicked kan ook een hoop goedmaken :D:D
 
maar verwacht geen Dr.Z-Vago-achtige praktijken. :P

Hij zal gewoon oldstyle/early rave draaien.
Spakenburg: Kijkplezier


Bestaat niet meer, is tegenwoordig MovieMax.

Oh en ik ga niet!! Veel te warm!!