Partyflock
 
­ Nederland

Are you Still Awake!?

gepubliceerd door , op
Voor elke liefhebber die nog wakker is na een nachtje in het Klokgebouw Eindhoven of voor ieder die gewoon even lekker wil feesten op de zondagochtend deze speciale party, die bijna geheel in het teken zal staan van back to back sets en dj's van Eindhovense bodem.

Allereerst gaat Still Awake!? Afterparty deze ochtend door met twee Eindhovenaren die ook in het Klokgebouw hebben gestaan en eigenlijk geen introductie behoeven; ZIX b2b Rick Angel. Augustus jongstleden draaiden zij voor het eerst back to back in Paradiso Amsterdam en speciaal voor deze after doen zij dat een tweede keer. Zix is afkomstig van het Eindhovense DommelVallei technocollectief en Rick is verbonden aan de techno-acid-tekno organisatie Zodiak Commune. Beide organisaties hebben de Einderground de afgelopen vijftien jaar op alle vlakken onveilig gemaakt en je kunt er dan ook vanuit gaan dat die kwaliteit ook deze ochtend in vol techno-ornaat te horen zal zijn.

Na deze heren is de morgen al wat verder gevorderd en zijn de beentjes, oortjes en de geest door al die pompende technobeats wellicht al wat vermoeit. Daarom is het de beurt aan 'Mystery Guest' en vervolgens Andrea Cichecki b2b Jaimer Vincentie om de draaitafels over te nemen. Deze twee talenten zijn afkomstig uit het Eindhovense minimal-techno en tech-house segment; Andrea is ook wel bekend van de Dust avonden in de Hoogste Tijd en Jaimer is te zien geweest op Solar en de bekende Eindhovense Mono40 avonden. Beiden timmeren ze hard aan de weg en hopen ze over niet al te lange tijd hun eigen producties uit te brengen. Deze ochtend zullen ze het voorbije techno geweld lekker diep, melodieus en minimaal afbouwen, zodat er de laatste uurtjes nog even nagechilld kan worden. Want afsluitend heeft Still Awake twee heel speciale namen voor je in petto…
Estroe zette haar onlangs bovenaan de lijst van beste beloftes van 2010 en ook haar eerste labelreleases staan in de startblokken. Met nog geen 21 lentes jong en ook al flink aan het produceren geslagen timmert Nadia Nadia Struiwigh hard aan haar weg. Nadia en Estroe gaan speciaal voor deze after voor het eerst samen back to back draaien. Mocht je nog energieke dansmoves over hebben of gewoon even lekker willen naspacen, dan raadt Still Awake!? Afterparty je zeker aan te blijven hangen en naar deze diepe, elektronische, experimentele tech-housedames te luisteren. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

De after sluit rond drie uur in de middag.

4 opmerkingen

 
Zix en Rick Angel van de party :D(Y)
Me too :bounce:
Gewoon efkes gaan kijken.
Doet geen pijn!