Partyflock
 
­ Nederland
Element Coolman Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Coolman Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Altern-Hate is niet algemeen zichtbaar!
Element Cuup is niet algemeen zichtbaar!
Element Delusions Industry is niet algemeen zichtbaar!
Element Elite hardcore is niet algemeen zichtbaar!
Element Fix Party is niet algemeen zichtbaar!
Element Mokum Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Paranoid Recordings is niet algemeen zichtbaar!
Element Pendeho Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Violent Recordings is niet algemeen zichtbaar!

Core sickness

gepubliceerd door , op
Core sickness
18 november 2010
FeestCore sickness · 100% hardcore edition
Datumvrijdag 21 januari 2011
LocatieBroadway Site
Core sickness is alleen al om één reden voor iedere soort hardcore liefhebber interessant. Het evenement is namelijk geheel gratis en dat maakt het natuurlijk helemaal de moeite waard! Alle hardcore freaks kunnen op vrijdagavond 21 januari 2011 in club Broadway helemaal los gaan en dat in het van vroeger al zo beruchte Erp!

Trek je stoute schoenen maar al vast aan voor dit nieuwe gratis Hardcore event van de welbekende Brabantse organisatie UHF Event Productions. De organisatie die een paar jaar eerder een grandioze start maakte in De Broertjes te Waalwijk is die nu is uitgroeit tot een bij velen bekendheid zal voor 2011 dus het startsein geven in deze welbekende Locatie gelegen in het Brabantse Erp.

De organisatie wil op deze mannier een statement maken dat Hardcore een gevoel is wat niet in geld is uit te drukken.

Dit nieuwe concept zal tot de zomer periode van 2011 aandoen in 3 locaties waarvan Broadway het startsein zal geven voor een geheel nieuw jaar vol Hardcore sounds. Vanaf 21:00 uur s avonds kun je, net als bij de vorige editie, je hart ophalen aan optredens van bekende en minder bekende artiesten die zich volledig zullen geven verwacht dus geen softe sounds.

Hardcore helden als La-Voice (Hellbound)
Deze artiest zal na een jaar stilte dan toch gelukkig weer verschijnen in de agenda van UHF Event Productions. Want als oud lid van UHF DJ Team weet hij al ruime tijd wat UHF teweer kan brengen. Hij verspreide het UHF virus tot aan Duitsland toe waar hij met Thanatos op Hardcore Extremis tussen artiesten als Nosferatu en Partyraiser stond.

Even was er een stilte maar wat een stilte niet teweeg kan brengen! La-Voice won in deze periode namelijk de Hellbound Contest. Als Winnaar mocht hij zijn gehoor brengen op het gelijknamige Dance Event wat al jaren een welbekend fenomeen is geworden. Een groot succes was dat en dan nu ook op Core sickness zal ook deze artiest zijn uiterste best doen om het aanwezige publiek te voorzien van knallende sounds.

UHF DJ Team "Hardcore met de zachte G"
Ook zal deze avond het UHF DJ Team optreden (amabasadeurs van 100% Hardcore) waaronder dj Thanatos & Trypsin onder vallen. Deze 2 dj's verrassen het publiek toch elke keer weer opnieuw met hun veelvuldige skills. De vocale ondersteuning van dit team komt geheel tot z'n recht door niemand minder dan mc Mast-R deze artiest heeft zijn sporen al nagelaten na samenwerkingen te hebben gedaan met bv Lunatic & Miss Hysteria. Nu vanaf 2011 elke keer dus als de vocal host van dit geweldige Brabantse duo.

DavidCentral (Coolman Records)
Deze artiest van het Coolman Records label zal komende tijd zeker vaker van zich laten horen met tracks als bijvoorbeeld "Partycrashing" bracht hij een geheel nieuwe sound teweer waarvan hieronder een geluidsfragment te beluisteren is.



Op Core sickness zal hij laten zien waar Hardcore voor staat genoeg redenen om nieuwsgierig te worden want het dak gaat er af.
Hij zal alles uit de kast trekken om Core sickness volledig op de kaart te zetten met daarbij Erp erbij.

The Rizzler
Hij verkondigd de joker op de flyer en dit zal hij deze avond ook ten hore brengen deze avond aleen maar doffe knallende Hardcore beats.
Als lid van het Hardmotion team kan en mag hij deze avond niet ontbreken.

Giovanni(Bounce Masters)
Hij groeide in een paar jaar tijd uit tot de vaste dj van Bounce Masters welke bekend zijn van hun producties op labels: Altern-Hate
Cuup, Delusions Industry, Elite hardcore, Fix Party, Mokum Records, Paranoid Recordings, Pendeho Records, Violent Recordings.

Dj Giovanni draaide al eerder op feesten als Dominator waar hij de Porn stage op z'n kop zette hij zal 21 januari het afsluiten op zijn rekening nemen dus verwacht geen genade in dit uur want dit zal er niet zijn.

Ook zullen er veel eigen andere UHF artiesten ,talents en guest dj's van collega organisaties op Core sickness in de verschillende locaties hun opkomst maken.

Artiesten als bv.
HAMdj ,The Virus ,,Re-set ,Freeze ,Noize-X België, Fanatic Chaoz ,DJ-FlyBelgië maar ook de nieuwe live act Uproarious (Dj Paratronix & mc Da Violator) zullen komende maanden dus verdeeld over 3 verschillende locaties de speakers laten knallen.
Kort om er zullen spectaculaire sets worden weggeven.

We hebben natuurlijk nog meer voor jullie in petto voor 2011, maar dat blijft nog even geheim. Tot die tijd kunnen mensen in Erp,Tilburg en Eindhoven al kennis maken met dit gratis Hardcore event. Kom Dus 21 januari naar Club Broadway te Erp en kom geheel gratis los gaan op Core sickness!

Houd het volgende persbericht betreffende Core sickness dus goed in de gaten!

2 opmerkingen

Lekker hoor!!!
 
we gaan helemaal los in broadway,rixy en fifties knallend t nieuwe jaar in!!!
in juni waarschijnlijk een 4e locatie voor deze tour namelijk club plaza te Tilburg
laatste aanpassing