Partyflock
 

Laatste nieuws Het Kabinet festival

gepubliceerd door , op
Met nog twee dagen te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang alvorens Het Kabinet van start gaat in Studio/K. Naast het uitgebreide muziekprogramma tijdens beide nachten is er overdag ook volop aandacht voor kunst en cultuur. De toegang hiertoe is gratis (op de lezing van cartoonist Gummbah na).

Vrijdag opent Het Kabinet met de theatervoorstelling "Dansje" van Benjamin Moen en Nik van den Berg, twee vers afgestudeerde performers van de Toneelacademie Maastricht. Hierna start de expositie in het trappenhuis waarin werk vertoond wordt van de jonge Amsterdamse kunstenaars Anne Claire de Breij, Bram Spaan, Harry Brieffies, Heleen Blanken, Isabella Rozendaal, Job Wouters, Raymond Lemstra, Stefan Glerum, Wayne Horse, Why Style en Wyne Veen.

Zaterdag zal de grote publiekstrekker Gummbah voordragen uit zijn "Net niet verschenen boeken" en het Amsterdamse kunstenaarscollectief Pips:lab heeft ook iets bijzonders voorbereid, zij zullen met behulp van hun Luma2Solator samen met het publiek lichtschilderingen creëren. Zaterdag worden tevens de twee documentaires "Alles wat we wilden" en "RIP: A Remix Manifesto" vertoond in de grote filmzaal. Tot slot zijn er nog allerlei onaangekondigde acts aanwezig waarover de organisatie nog niet te veel wil verklappen...

Enkele laatste mededelingen:
  • Het blokkenschema staat sinds gisteren online in PDF formaat op www.hetkabinetfestival.nl/timetable.pdf bekijk hier hoe laat alle acts spelen zodat je niets hoeft te missen.
  • De tweedaags passe-partout tickets zijn al geruime tijd op, wel zijn er nog losse kaarten beschikbaar via www.hetkabinetfestival.nl/kaarten (al is de zaterdag bijna uitverkocht). Indien er nog kaarten op de avond zelf beschikbaar zijn zullen die voor 18 euro (vrijdag) en 23 euro (zaterdag) aan de deur verkocht worden.
  • Passe-partout houders kunnen hun kaarten voor de avonden bij de entree ophalen, tickets voor de show van Gummbah moeten echter minimaal een uur van te voren afgehaald worden bij de dagkassa in Studio/K.

Check voor het laatste nieuws altijd de website:
www.hetkabinetfestival.nl

1 opmerking

Zin in de vrijdag!