Partyflock
 
­ Nederland

Raver Baby
Update

gepubliceerd door , op
Voor je het weet is het zo ver, de eerste editie van Raver Baby op zaterdag 18 september in 't Packhuys te Vlaardingen. Een nieuw concept in een oud jasje, dat garant zal staan voor een avondje flink ouderwets 'raven'. Terug naar vroeger met de beste muziek van toen. En om het allemaal nog specialer te maken heeft Make You Dance een aantal leuke verrassingen in petto. Kortom, tijd voor een update!

De organisatie zag al een aantal enthousiaste aanvragen van nostalgische platen voorbij komen en besloot daar wat mee te gaan doen. Ze verzoeken namelijk iedereen zijn of haar ultieme top 5 met all-time klassiekers in te sturen, van alle inzendingen wordt een selectie gemaakt zodat iedereen de kans heeft om één of meerdere van hun favoriete platen terug te horen op 18 september. En het mooie is, de vier origineelste inzendingen kunnen ook nog eens gratis naar binnen. Dus stuur je top 5 snel naar contest@makeyoudance.nl en win die kaarten!

Dat is trouwens niet de enige manier om kaartjes te winnen, want er zijn ook nog wat radioprogramma's die aanboden wat leuks te doen speciaal voor dit concept. Op de volgende avonden zullen de dj's van Raver Baby plaatjes draaien, interviews geven en wat kaarten weggeven:

- Donderdag 2 september Hardcore Power Radio.
- Dinsdag 7 september Masters of Hardcore Radio.
- Woensdag 15 september Fresh FM.

Luisteren dus!

Raver Baby zal in het teken staan van alle oudere stijlen binnen de hardcore scene en als liefhebber zul je hier goed aan je trekken komen. Ouderwets gedrukte kaartjes zijn voor €10,- te verkrijgen bij 't Packhuys, Tattoo Laura, Hair Studio Number One en Café 't Dorstige Hert te Vlaardingen of voor €15,- aan de deur. Kruis zaterdag 18 september maar aan in je agenda, want deze avond mag je gewoon niet missen! Enne, even tussen ons: we hebben uit betrouwbare bron vernomen dat Neophyte ook nog even een kijkje zal komen nemen!

4 opmerkingen

ik wou eigenlijk naar Mindcontroller gaan.. maar nu ik dit allemaal zie word het een moeilijke beslissing...

mischien pak ik ze allebij wel :D !!
 
Dit wordt zo vet!!!!
kan iemand vd organisatie al dan niet bevestigen of er ook nu-rave wordt gedraaid?