Partyflock
 
­ Nederland

L'excellent

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 28 augustus van 22.00 tot 05.00 uur zal de eerste editie plaatsvinden van L'excellent. Een stijlvol feest met een heerlijke Trance, Tribal, Electro, Techhouse en andere ritmische houseklanken waarbij je met het uur naar een hoger niveau word gebracht.

Michael Saint, Miss Melody, MEM, Chris Scott, Alberto V, Brasco, Delirious, Joia Vita & Mc UB zullen officieel het Outdoor seizoen uitzwaaien en het Indoor seizoen inluiden.

De meeste bezoekers zullen zich overdag vermaken op een van de grotere buitenfestivals, daarom is er bij L'excellent geen verplichte dresscode en kan je dus gelijk door naar de Lex. Wanneer de spieren wat vast zitten kan je langs bij de masseuse die deze weer in de juiste vorm zal kneden.

Er is geen reden om deze zomer te stoppen met feesten, dus neem het ervan en gebruik de winter maar om uit slapen!

Nieuwe route Lexion
De nieuwe weg naar Lexion is klaar! Niet langer hoeft er over het kleine dijkje gereden te worden om de partylocatie te bereiken, want Lexion heeft een aansluiting gekregen aan de kant van het grote parkeerterrein. De nieuwe weg is niet alleen een stuk eenvoudiger maar ook sneller.

Over de den Uyl brug rechtdoor richting Beverwijk/ Haarlem – N516 (3.3KM). Bij rotonde linksaf richting Beverwijk (1KM). Over de brug bij rotonde rechtsaf de ‘Kleine Steng' op. Aan het einde van de ‘Kleine Steng' bevindt zich Lexion. De volledige routebeschrijving is te vinden op de Lexion website onder het kopje info.

6 opmerkingen

Wel beter die snellere route!
Wat een leuk feest!! was het !! heerlijk kunnen dansen op die geweldige beats!! goede muziek, goede sfeer, leuke mensen!!