Partyflock
 
­ Nederland

Studio 80 Resident night
A day at the park festival after

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 24 juli host Studio 80 de officiële afterparty van het A day at the Park festival tijdens haar eigen Resident night A day at the park festival after. De organisatie heeft Karotte (Cocoon) weten te strikken om voor de tweede keer dit jaar Studio 80 te komen rocken. Samen met de Nederlandse residents Unders, Naald & Draad en Eva Maria belooft deze zaterdag weer een prachtige editie van de Resident night A day at the park festival after te worden. Special voor de bezoekers van het (inmiddels uitverkochte) ADATP stelt Studio 80 een beperkte voorverkoop van honderd kaarten beschikbaar. Koop snel een kaart als je zeker weet dat je na het festival nog door wilt feesten.

De Studio 80 Resident night A day at the park festival after is inmiddels een begrip geworden na zes zeer succesvolle edities in Amsterdam en zelfs één in Barcelona tijdens het Sonar Festival. Zoals altijd wordt er ook deze keer een line-up gepresenteerd met bevriende nationale en internationale artiesten. Na onder andere Lauhaus, Boris Werner, Luna City Express, Gregor Tresher en Kabale und Liebe is het deze keer de beurt aan Karotte om Amsterdam te laten zien waar Studio 80 muzikaal voor staat. De Frankfurter staat sinds zijn laatste optreden in januari (Bla Bla) te popelen om opnieuw plaats te nemen achter de decks van zijn favoriete club in onze hoofdstad. Dit keer krijgt hij support van Unders (Karotte's Kitchen), die de grote zaal zal warm draaien voor de altijd vrolijke Duitse dj-held.

In de tweede zaal staan deze avond louter vrouwelijke toppers uit de Amsterdamse house scene op het programma. Eva Maria keert na haar laatste optreden tijdens Sunday Spirit eindelijk weer terug in de 80. En ook Naald & Draad, die op de laatste editie van WTTF een wereldset neerzetten, zijn weer van de partij.

Met deze fantastische line-up heeft de afterparty van A day at the Park alles in zich om een memorabele nacht te worden. Studio 80 raadt iedereen aan zo vroeg mogelijk te komen of om een kaart in de voorverkoop te kopen als je tot het einde op het festival blijft.

Presale tickets (limited): € 15 (www.studio-80.nl)
Doors: € 15
Line-up: Karotte (Cocoon, DE), Unders, Eva Maria, Naald & Draad

4 opmerkingen

teveel opties.. deze, Gem Sessions en Electronation in de Paradiso..

ik ben er nog niet echt uit :p :-p
Uitspraak van JOnso op donderdag 22 juli 2010 om 16:54:
teveel opties.. deze, Gem Sessions en Electronation in de Paradiso..

ik ben er nog niet echt uit

Allemaal dan gewoon, toch? ;-)
Uitspraak van JOnso op donderdag 22 juli 2010 om 16:54:
ik ben er nog niet echt uit

en?
als je niet geweest bent, je hebt wat gemist.
http://soundcloud.com/undersmusic/unders-studio-80-resident-night-a-day-at-the-park-after