Partyflock
 
­ Nederland

Planet Jungle XL

gepubliceerd door , op
Eindelijk is het dan zo ver, want vrijdag 9 juli vind namelijk de eerste editie van Planet Jungle XL plaats in de Azijnfabriek te Roermond.

Niet alleen kun je de bekendste artiesten uit de drum 'n bass wereld verwachten, ook zal de sluitingstijd worden verzet naar 5 uur, dat betekend dus dat je 8 uur lang kunt los gaan. Voor deze eerste Planet Jungle XL is niemand minder dan de drum 'n bass legende “Aphrodite” weten te strikken, voor een exclusieve dj set van maar liefst 3 uur lang.

Aphrodite is een van de meest invloedrijke en meest beluisterde dj en producer ter wereld. Zijn muziek onderscheidt zich door zijn opzwepende beats en ronduit monsterlijke wobblebasses, en in zijn dj-sets zijn veel hiphop-invloeden terug te vinden. Al sinds 1991 scoort Aphrodite regelmatig enorme hits met eigen tunes zoals Ganja Man, Style from the Dark Side en King of the Beats. Zijn producties hoor je dan ook terug op tv, radio, in films en niet te vergeten in vele platen tassen van dj's over de hele wereld.

Niets voor niets wordt er vaak gerefereerd aan hem als de ‘Godfather of jungle'. Hij is verantwoordelijk voor het bekend maken van drum ‘n bass bij miljoenen overal ter wereld. Van Shanghai tot Rio, Londen tot Sidney en van Moskou tot Seoul reist hij de wereld af als een ambassadeur van deze sound. Zo zorgde hij samen met Roni Size voor flink wat scheuren in de Bravo tent op het A Campingflight to Lowlands Paradise 2005 in Biddinghuizen, maar vanavond is het dan de beurt aan de Azijnfabriek om eens flink onder handen genomen te worden.

En zoals je gewend bent zullen ook op Planet Jungle XL de vaste resident dj's: Roly, Kneppah, Jung'lin en Sicward ervoor zorgen dat het de hele avond een dik feest zal zijn. Buiten Aphrodite zullen zij vanavond worden bijgestaan door dj “Seb” welke een graag geziene gast is op Planet Jungle, met zijn platen keus en zieke skillz weet hij elke dansvloer naar zijn hand te zetten.

Vanaf 21:00 uur is de poort aan de Zwartbroekstraat geopend, wil je zeker zijn van een ticket, dan kun je deze reserveren via info@azijnfabriek.nl. De entree bedraagt 10 euro, maar er worden ook gastenlijst plekken weg gegeven op partyflock en http://3voor12.vpro.nl/limburg. Dus zorg dat je erbij bent, want deze editie van Planet Jungle zal alles gaan overtreffen.

21:00 - 22:00: Crysis
22:00 - 23:00: Jung'lin
23:00 - 00:00: Seb
00:00 - 01:00: Roly
01:00 - 04:00: Aphrodite
04:00 - 05:00: Kneppah

1 opmerking