Partyflock
 
­ Nederland

Erick E drinkt een cocktail op de cocktail edition van Latin Lovers

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
25 mei 2010
FeestLatin Lovers · The Cocktail Edition
Datumzaterdag 19 juni 2010
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieMonza Site
Latin Lovers & club Monza presents: the cocktail edition! Goed nieuws voor alle liefhebbers van overheerlijke cocktails en fijne danspasjes: Latin Lovers komt met een exclusieve editie in Club Monza te Utrecht op zaterdag 19 juni, The Cocktail Edition! Alle eerste 100 dames die binnen zijn zullen een gratis Latin Lovers Cocktail ontvangen. Deze cocktail is alleen exclusief te verkrijgen in Club Monza dus dames, zorg ervoor dat jullie op tijd zijn! Maar, het draait natuurlijk niet alleen om cocktails deze avond. Bij Latin Lovers is er altijd meer te doen en dus zul je ook meer krijgen. Met een speciale line-up die bestaat uit Erick E, Daniel Bovie & Roy Rox, Chris Rox & Jasper Clash, Matt Styles en Mitch Crown wordt dit een zeer unieke editie waar zelfs de zomer jaloers op zal zijn!

Een unieke happening voor iedereen, de eerste Latin Lovers cocktail is een feit. Deze frisse zomerse cocktail doet je verlangen naar lange strandwandelingen in koel water langs een zwoele kust. Het leuke van deze cocktail is dat hij alleen exclusief te verkrijgen is in Club Monza deze avond. Dus dames, zorg ervoor dat jullie op tijd zijn! De eerste 100 meiden zullen deze cocktail gratis mogen ontvangen bij binnenkomst om dit te vieren.

Bij een speciale editie midden in de zomer hoort natuurlijk een speciale line-up, en die is er! Niemand minder dan Erick E zal deze avond compleet maken met zijn drijvende basslines en zijn heerlijke latin sound. Erick heeft al vaker bewezen de tribal van Latin Lovers te beheersen en eens kijken of hij dat nog kan na een paar heerlijke cocktails. Speciaal uit Belgie komt het energieke duo Daniel Bovie & Roy Rox met veel plezier en spontaniteit naar Utrecht. Deze twee jongens zijn bekend van hun hit "Stop Playing With My Mind" Wie heeft er niet meegezongen met deze wereldhit? Verder kwamen ze nog met meer hits zoals Love Me en Preacher die door alle grote namen over de hele wereld opgepikt werden en nog steeds grijs gedraaid worden door de hogere heren. Verwacht een heerlijke uplifting set van deze debutanten op Latin Lovers! Chris Rox en Jasper Clash, het keiharde duo heeft de afro en sexy beats door hun organen vloeien! Al vanaf het begin waren deze twee latin koninkjes erbij en iedere keer zetten ze de dansvloer in vuur en vlam met die zomerse latijnse klanken van hun! De timmerman van de Monza klaagt want iedere keer hebben Rox & Clash de bouten uit het plafond "gedraaid" met hun percussies! Matt Styles zal als geboren Utrechter de zaal weer heerlijk klaarstomen voor al het geweld. Terwijl jij geniet van je zwoele nieuwe cocktail laat Mattie je even wegdromen met zijn fijne platenkeuze! Vocaal zit het deze avond ook helemaal goed met de man achter de hit met Quintino "Heaven" Latin Lovers heeft het natuurlijk over Mitch Crown! Alle grote artiesten in de wereld willen met hem samen werken. Maar ze moeten nog even wachten, want Mitch gaat eerst met jullie een avondje cocktails drinken!

Speciaal voor de Cocktail Edition: Ladytickets!
Speciaal voor Cocktail Edition en voor de dames is er goed nieuws: de Ladytickets zijn er weer! Voor een bedrag van € 15,00 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl

1 opmerking