Partyflock
 
­ Nederland

Be Delicious

gepubliceerd door , op
Nog een anderhalve week te gaan en dan zal Studio 62 in Den Helder op haar grondvesten gaan trillen op de beatz en sounds van "Be Delicious".

Zaterdag 22 mei presenteert Tommy Music het enige echte Dirty House feest van Willemsoord, Den Helder. Op deze avond zullen de bezoekers getrakteerd worden op de beste muziek van dit moment op House gebied. De dj's van deze avond zijn o.a. Jeanz & The Pro-Stitute, The Noah Project en 2 Helderse acts Phunkdeluxe en Dirtyrockers. De Dirtyrockers hebben in de afgelopen jaren bewezen dat het geen kleine jongens meer zijn en hebben de afgelopen tijd al enkele charts gebombardeerd met een aantal hits.

Voor deze avond wordt er ook weer alles uit de kast getrokken voor wat betreft het licht en geluid. Studio 62 & Tommy Music zullen de lasers, vette lichtshow en het dikke geluid weer tevoorschijn toveren zodat de bezoekers op elk gebied aan hun trekken kunnen komen! Al met al, genoeg ingrediënten om net zoals de Veronica, Radio 538 en Hardstyle Party's van Tommy Music deze ook weer tot een succes te maken. De avond begint om 22:00 uur en zal tot in de late uurtjes doorgaan. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en loop al aardig door, dus wees verstandig en koop op tijd je ticket! Kaartjes voor dit evenement kost slechts €10,- per stuk en deze kan je halen bij, Music Store, Kelly Fashion, Reisburo Arno, Bruna J Dorp/Schooten en Da Nieuw Den Helder. See You @ Be Delicious!

Overig info en line up:
Line Up: Jeanz & The Pro-Stitute, Dirtyrockers, Russo, Phunkdeluxe, The Noah Project.