Partyflock

Daydream festival · Belangrijke info, laatste kaarten & update

 

Daydream festival · Belangrijke info, laatste kaarten & update

gepubliceerd door , op
Daydream festival (afbeelding)
FeestDaydream Festival · Dream with your eyes open
OrganisatieDaydream Festival Site
 ⊂ Par-T Site
LocatieZilvermeer Site
Datumzaterdag 17 april 2010
WinactieDaydream Festival actie, gesloten
StadMol
Aanstaande zaterdag: Daydream festival
Start the dream! Aanstaande zaterdag 17 april wordt de lang gekoesterde droom werkelijkheid. Stap een dag uit de realiteit en droom weg op Daydream Festival. Een (zo goed als..) uitverkocht festival op een bijzondere locatie. De kaarten zijn bijna allemaal als een droom gevlogen, duizenden bezoekers zullen een geweldige dagdroom beleven op dit fantastisch festival. Welkom in ‘the theater of dreams' – Daydream Festival!

Ben jij erbij? Zet Daydream Festival dan in je agenda van deze communities hyves / Facebook / Partyflock

Nog geen kaartje? Je moet wel heel snel, er zullen geen kaarten meer verkocht worden aan de deur! Twijfel niet langer en koop snel de laatste tickets! Via deze link ga je direct naar de ticketshop.

Start the dream: aanvang en vervoer
Het festivalterrein aan het Zilvermeer in Mol is uitstekend bereikbaar. Kom je met de auto? Deze kun je gratis parkeren naast het festivalterrein, waar verkeersregelaars je de weg wijzen en je auto bewaken. Ga je liever met de bus? Kijk bij Partyreizen (www.partyreizen.nl) en Eventarea (www.eventarea.nl) voor de dichtstbijzijnde opstapplaats bij jou in de buurt. Start de motoren, the daydream begins! *Op Daydream Festival kun je de hele dag dromen, zorg dus dat je als bestuurder op weg naar huis weer wakker – dus nuchter – bent!*

Weersomstandigheden: droomtijd en weer
Daydream Festival opent haar deuren om 11.00 uur en sluit deze pas veertien uur (!) later weer, na 01.00 uur. Een dag lange dagdroom dus! De weersverwachtingen zien er goed uit: Volop zon en 18 graden overdag. Zorg wel dat je warme kleding bij hebt, want in de avond kan het erg snel afkoelen. Op het festivalterrein zijn kluisjes beschikbaar.

Tickets: Dagdromen zijn fijn, zorg dus dat je er bij kunt zijn
De fantastische locatie, line-up en prijs van Daydream Festival zijn niet onopgemerkt gebleven. Het festival is nu al zo goed als uitverkocht! Op dit moment zijn de allerlaatste kaarten nog beschikbaar. Aan de deur zullen er geen kaarten meer verkocht worden! Wil jij er bij zijn, koop dan nu je kaartje online op www.daydreamfestival.be of bij een van de Belcompany winkels.

Sommige spullen kun je beter thuis laten
Alles voor een geweldig Daydream Festival is aanwezig op het festivalterrein. Wat je niet mag meenemen op het terrein zijn zoals bij ieder festival parfums, spuitbusjes en overige vloeistoffen. Wegwerp camera's en digitale camera's mogen wel mee naar binnen. Op het gebied van drugs wordt er een zero tolerance beleid gevoerd.
Dit betekend dat er geen enkele vorm van hard of soft drugs wordt gedoogd. Aan deze strenge regels heeft de organisatie te voldoen en daar zul dus strikt op gecontroleerd worden.

Bonusarea – 7th Sunday present op Daydream Festival
Als toetje na de maaltijd, slagroom op de taart of weer lekker doorslapen na door de wekker gewekt te zijn. Daydream Festival heeft een verrassing in petto, een ware bonusarea: de 7th Sunday festival promo area! Hier hoor je de sound van het bekende 7th Sunday Festival, gepresenteerd door dj's die bekend zijn met 7th Sunday festival en Par-T. Doe je dansje!


Line up
Jarune, Ricket, Funkmaster B, Naughty Nik vs. Niels Sterken, Jay Juice, Paul Daniels, D-wayne & Friomontana!

Bonus Bonus – Par-T lanceert unieke interactieve gadget en mobiele applicatie Het festivalseizoen, de organisatie is er klaar voor. Om het festivalplezier deze zomer nog verder te vergroten hebben ze een speciale, unieke, supergave gadget ontwikkeld: Par-t Freac! Een interactieve gadget en mobiele applicatie. Doe de test op www.par-tfreac.eu en ontdek welk festivaltype jij bent. Vervolgens krijg je toegang tot een mobiele applicatie die zich als een kameleon aanpast naar jouw festivalbeleving en het festival waar je bent. Probeer het nu als een van de eersten! www.par-tfreac.eu

15 opmerkingen

Daydream = tegenhanger Nightmare?
Heb hier zo'n zin in :D
Na mn werk al richting belgie. morgen knallen :bounce:
Nice Lineup, Cheap, Looks good.­ But I don`t think the weather will take me to Belgium this weekend.­

Where the hell is the spring at this year?
Niels Sterken en Naughty Nik.....­joehoeeeeeeeeeeeeee
Heb dr zin in!!! als het bier maar geen 2 (=2.85 euro) bonnen is zoals op BLACK!!!! :S 2 euri is genoeg :P
Uitspraak van Qemical op vrijdag 16 april 2010 om 14:25:
Kom je met de auto? Deze kun je gratis parkeren naast het festivalterrein

Hoe chill is dit!?
laatste aanpassing
Uitspraak van Qemical op vrijdag 16 april 2010 om 14:25:
Hoe chill is dit!?

Zeker een groot pluspunt (Y)
Zinnnnnnnnnnnnnnnnnn!
Uitverkocht.. netjes (y)
Heb er zin in:)
Eigenlijk zouden we vandaag naar Barcelona vliegen, maar dat gaat dus niet door :[ Kutvulkaan

Iemand bij toeval nog twee kaarten voor Daydream festival over?
Nog een uurtje en dan zijn wij ook richting bels (B)
om 3 uur zijn we loiss