Partyflock

Qontroller

 

Qontroller

gepubliceerd door , op
Vrijdag 24 oktober ’03 is het weer tijd voor een nieuwe editie van Qontroller en ditmaal met een bijzondere (foto/poster)actie, lees hier meer over onderaan dit nieuwsbericht.

HET FEEST, DE LOCATIE EN DE PRIJS
Qontroller is een feest met een duidelijke opbouw en zal ditmaal zich vooral concentreren op de hardstyle en oldschool. Het feest wordt gehouden in discotheek The Q te Zwolle en bezoekers van deze discotheek weten dat het geluid en de sfeer daar optimaal zijn. De deuren openen om 22.00 en wie voor 23.00 binnen is betaald 7 euro. Wie later komt betaald gewoon 10 euro.

DE LINE-UP
Zoals iedere keer hebben we weer leuke namen weten te strikken en een goede balans gevonden (vinden wij) tussen gevestigde namen en opkomende artiesten.

C-TOWN DJ TEAM
Het C-Town DJ Team bestaat uit Slavko, Tim-E, Change en MC Da Syndrome. Deze artiesten zijn de residents op de Hardtraxx evenementen en hebben een trouwe en nog steeds groeiende aanhang. Dat ze weten hoe ze een feestje bouwen blijkt op ieder feestje waar zij staan en dus ook ditmaal zullen ze dit ongetwijfeld doen.

PAVO
Na C-Town DJ Team is het de beurt aan Pavo. Deze man hoeven we eigenlijk niet te introduceren want Pavo is (na Dana) toch wel de meest bekende Hardstyle artiest die we op dit moment in Nederland hebben rondlopen. Zijn naamsbekendheid zal alleen maar groter worden nu zijn nieuwste cd onlangs uit is gekomen. Pavo staat garant voor Hardstyle met een flink stampgehalte. Hij heeft al eerder op Qontroller gestaan en toen ging iedereen uit zijn plaat. Deze keer zal niet anders zijn!

MARCUS D
Marcus D is de resident van Qontroller en schrijft dit stukje zelf. Ik hou er niet van om de derde persoon over mezelf te praten dus stop daar ook meteen mee. Ik zal deze avond een paar Italiaanse plaatjes meenemen en even 15 minutes of fame pakken na de set van Pavo. Na de set van Jaws zal ik samen met the Guardian draaien tot het einde en ik heb enkele zeldzame en vette oldschool platen op de kop weten te tikken…

JAWS
DJ Jaws heeft al op heel wat feestjes gedraaid (o.a. Qlubtempo, Mayday en Thunderdome) en weet hoe hij mensen de dansvloer op kan krijgen en houden. Zijn platencollectie is zeker niet verkeerd en er zitten originele platen tussen; niemand hoeft bang te zijn dat de sets op elkaar gaan lijken! Hij zal een uur lang zijn ding doen en we weten zeker dat hij de zaal plat krijgt!

THE GUARDIAN
The Guardian is de resident van Hardknox en stond onlangs ook op Hardcore Revival. Eigenlijk hoeven we deze man niet meer te introduceren: iedereen die hem bezig ziet kan zien dat hier een artiest staat die houdt van een feestje en de kunst van het draaien en het entertainen beiden beheerst. Hij zal de avond in stijl afsluiten, hard!

PROMO
Helaas hebben we het optreden van Promo moeten cancellen. Wanneer we hem zouden boeken zouden we door Buma/Stemra verplichtingen (die we nu niet hebben) ineens ongeveer 700 euro extra kosten maken en dan wordt Promo ineens wel duur. Maar we zullen Promo zeker nog wel gaan boeken voor Qontroller!

NOU, WAT IS NU DIE BIJZONDERE ACTIE?
Als dank voor een jaar gezellige en goedbebochte feesten in The Q wilden we wat leuks doen. Wat we hebben bedacht? Iedere bezoeker die de komende keer op Qontroller aanwezig is (en wellicht ook op Hardknox) kan een portretfoto laten maken door een fotograaf. Dat deze foto’s op internet te zien zullen zijn spreekt voor zich. Maar we gaan er meer mee doen.

In december zullen bij een aantal winkels (en coffeeshops) in een aantal steden speciale posters (60x 84 cm) met daarop ALLE portretfoto’s die we hebben gemaakt op ons feest kunnen worden opgehaald. Ook op de speciale kerstflyer zullen de foto’s staan afgebeeld; alleen dan een beetje klein. Wij hopen dat jullie dit een leuke actie vinden.

QONTROLLER – LET THE BASS QONTROL YOUR BODY

28 opmerkingen

Snap die Buma Stemra opmerking betreffende Promo niet helemaal
2 Marlin> Wanneer de totale kosten van de artiesten boven de 2300 euro uitkomen (of de deurprijs boven de 12 euro is) moet de organisator Buma/Stemra rechten betalen.­ Dit is 7% van de totale kosten aan artiesten OF 7% van de deurinkomsten, maar net welke het meeste opleverd voor Buma/Stemra.­

Door Promo te boeken zouden wij boven die grens komen en dus 7% van de omzet moeten inleveren en dan zouden we door het boeken van Promo dus de kosten van Promo betalen (die heel schappelijk is!) maar dan OOK 7% aan Buma/Stemra en dan wordt het wel ineens wat duur allemaal.­
erg jammer van Promo
maar zo gaat het dak er ook wel af
rudy rulezzzz
Leuke actie! Kan er alleen niet bij zijn want de volgende dag is Thunderdome..

Nu hoor ik al mensne vragen: dan kan je er toch wle bij zijn, maar kmoet mijn portomonnee ook rust geven:P
marc
bevestig mijn kaartreservering nog ff
thnx
Ga ik dit weekend allemaal bijwerken Karsten dus ik mail je z.­s.­m.­ Wordt in ieder geval bruut stampen en gezellig denk/hoop/vind/wil ik!
Zal wel leuken denk Marc. Denk dak er ook maar weer heen ga;)
He Joska! Alles flex daar? Hier wel enne, omschrijving van jou wel ok?
He Patrick!
laatste aanpassing
Ik vermoed dat TIM dit ook zo gaat lezen: HOI!
Tim-E
Artiest Tim-E
Hey Marcus,

Dat heb jij wel goed haha!!!! Erg leuk stukje.­
We hebben er zin in, tot over twee weken.­
Laterzz!!
ja dit gaat heel vet worden!!!

vooral met mij gap the guardian!!!! :bounce:
Hmmm, Promo was mij juist het meest bevallen de vorige keer.­
Ik sla dit keer over denk ik.­
Qontroller lekker origineel Qontroller met de Q en denkend aan mind controller,kunnen die boertje van buuten nou echt niets origineels bedenken............­.stelletje neppers
2 ladyboy.....­ neeeeeeeejjjjjh hoevlaken was dat dan? Oh ja das een wereldstad.­ Sodemieter ff op zeg