Partyflock
 
­ Nederland

Karotte's Kitchen

gepubliceerd door , op
Karotte's Kitchen
17 maart 2010
Na een geslaagd uitstapje naar zijn Lucky Garden in Eindhoven heeft Karotte China volledig achter zich gelaten om zich verder te ontwikkelen in de wondere wereld van de internationale keukens. Karotte's Kitchen kan inmiddels tot de vaste waarden van de Nederlandse plezierfeesten gerekend worden. Iedereen die een kijkje heeft genomen in de keuken van Karotte weet waar we het over hebben; doldwaze avonden waar plezier voorop staat met kwaliteitstechno en een culinair tintje. Inspirerende beleving staat bij club Watt dan ook op de eerste plaats, iets waar Evotions samen met chefkok Karotte dan ook voor gaan zorgen. Karotte zal de bezoeker een exquise maaltijd van maar liefst 7 uur lang voorschotelen. De menukaart wordt daarnaast compleet gemaakt door unders, Johanna Mercker en Juan Sanchez die in de basement hun beste kookkunsten zullen vertonen.

Karotte en Evotions kijken uit naar een culinair hoogtepunt, waar de muziek samen met de sfeerelementen en de gezelligheid zullen zorgen voor een onvergetelijke avond.

De line up voor Karotte's Kitchen La Belissima Cucina Italiano ziet er als volgt uit;

Karotte (DE)
DJ, Producent, en radiopresentator Karotte heeft een onberekenbare stijl die velen al geïnspireerd heeft. Zijn liefde voor muziek is te horen en vooral te zien tijdens zijn veelal legendarische optredens. Geen andere mix-meastro beleeft zijn set zo intensief als. De Mainstage zal gedurende de hele avond het toneel van deze energieke Duitser zijn.

Johanna Mercker
Deze dame uit de stal van We Are E zal eens even laten zien wat dames goed kunnen. Koken....en dan wel een potje lekkere Techno!

unders
Eveneens afkomstig van We Are E, heeft al wat succes gehad met de release van zijn 1e album; waarvan de track, '3 Days in Kazachstan', geremixed is door Stimming en op de compilatie CD Karotte's Kitchen terecht is gekomen.

Juan Sanchez
Deze Amsterdamse DJ/Producer zal de basement van Karotte's Kitchen een waardige afsluiting geven. Met al veel dikke producties op zijn naam en releases op Wolfskuil, Bla Bla, Break New Soil en GreatStuff een artiest waar Nederland trots op kan zijn.

Karotte's Kitchen duurt van 23.00 tot 06.00 uur. Kaarten zijn nog beschikbaar via: www.evotions.nl en aan de deur.