Partyflock
 
­ Nederland

Shake & Pop!
3 Year Anniversary

gepubliceerd door , op
Shake & Pop!
9 maart 2010
FeestShake & Pop! · 3 Year Anniversary
Datumzaterdag 13 maart 2010
WinactieShake & Pop! actiegesloten
LocatieMonza Site
Het is al weer drie jaar geleden dat Shake en Pop startte met het meest gezellige, wilde en lekkerste feestje dat Utrecht kent. Drie jaar lang staat Club Monza elke maand weer in het teken van Shake & Pop!. Het event staat in het teken van de perfecte combi tussen dirty, urban en electro house. Nederlands beste dj’s lieten tijdens deze edities Monza op haar grondvesten schudden.

Zaterdag a.s. zal er een overweldigend Shake & Pop! verjaardagsfeest gevierd worden. De editie waar je bij moet zijn geweest! De line-up van de avond is een massive one, een die de juiste afspiegeling geeft van een jaar lang het meest besproken event van Utrecht. Het feest wordt gevierd met de helden: Gregor Salto, Shermanology (live), Michael Mendoza, Ralvero, Melvin Reese, Dynamite, Mc Roga & SushiTV.

Shake & Pop! is het concept dat de juiste combi vindt tussen electro, urban house en eclectic beats. Geen saaie houseplaten, maar regelrechte clubbangers. Een van de top dj’s hierin is Gregor Salto. Een van Nederlandse muzikaalste producers die al jaren tot de top van onze scène behoort. Met zijn laatste track ‘Your Friend’ heeft hij een ware hit te pakken en is hij niet meer van de TMF buis en hitcharts weg te slaan.

De sensatie van dit moment is Shermanology. Andy Sherman rockt samen met zijn zus Dorothy alle zalen plat. Van Dirty Dutch tot de grootste buitenlandse events. Shermanology is music. De muzikaalste familie binnen de housewereld is meer dan een dj en een vocaliste. Ze leveren geweldige platen af, presenteren een ware act en veranderen in podiumbeesten als ze in de booth plaats nemen. Hun optreden is de perfecte combi tussen live vocalen en dj kunsten. Shermanology is de sensatie die je gezien moet hebben!

Michael Mendoza heeft nu een grote top40 en TMF hit met zijn nummer Be Without You. Een van de grote talenten die zijn weg naar de top aan het vinden is. Zijn sets gaan van true house, naar de Dirty house sound en heerlijke electro. Hij bewees al eerder met een verrassende set de dansvloer van Shake & Pop! te laten uitgroeien tot een dansende mensenmenigte.

Een nieuwe Benjamin in de scene is Ralvero. Na zijn geweldige hit Party People en zijn remix van On the Run, is de Dutch Dance Scene weer een nieuwe grootheid in wording rijker. Ga hem meemaken! Utrecht finest Melvin Reese is wederom weer aanwezig als resident van het feest. Samen met Dynamite en mc Roga, bewijst deze crew elke keer weer het succes van Shake & Pop te zijn.

Shake & Pop! is het event zonder grappen, geen gezeik en gezeur. Gewoon dikke beats van house tot electro en meesterlijke dj’s voor de beste party-vibe. Dus kom shaken, pop-locken, breaken, stuntelen en al het andere dat je graag op de dansvloer laat zien en kom op vrijdag 13 maart naar Monza Utrecht en vier samen met ons het driejarig bestaan van Hollands hardste feestje.

Voor meer info & Tickets www.shakenpop.nl