Partyflock
 
­ Nederland

Twisted Stereo
The Youngsters Tour

gepubliceerd door , op
Twisted Stereo
2 februari 2010
FeestTwisted Stereo · The Youngsters Tour
Datumzaterdag 6 februari 2010
LocatieNoa
Twisted Stereo werd op 7 november 2009 voor het eerste georganiseerd in Club Noa. Eén fantastische editie met een weergaloze Vato Gonzalez zorgde ervoor dat iedereen helemaal los ging.

Voordat Club Noa op z’n kop werd gezet heeft Twisted Stereo al een spoor van ‘vernielingen’ achtergelaten in diverse clubs zoals: Escape, De Rechter, Bloomingdale, The Power Zone en Barefoot. In de maanden september, oktober en november stond een grote tour gepland door diverse clubs in Nederland. Escape, Bob’s, The The Sand en natuurlijk kon Club Noa als meest populaire club van Nederland niet ontbreken in dit rijtje

Twisted Stereo is eind 2007 bedacht en gelanceerd door een groep opkomende Dj’s die verbonden door vriendschap iets neer willen zetten waar iedere club bezoeker zich in thuis voelt. Tijdens de eerste editie hebben ze bewezen dat dit een ‘walk through the park’ is. Twisted Stereo is vastbesloten om de succesvolle lijn van 2009 in 2010 door te zetten en overal nationaal en internationaal volle zalen te trekken. Quintino, Vato Gonzalez en Hardwell zijn inmiddels bekend met hun hits, remixen en worden internationaal als sterren gezien ondanks hun jeugdige leeftijd. Twisted Stereo is en blijft een platvorm voor rijzende sterren en door de innige vriendschap onder elkaar, kenmerkt dit concept zich dan ook door een lach, passie en een spetterende interactie tussen de dj’s en het publiek. Twisted Stereo staat voor een avond feest en zij willen dit gevoel delen met jullie. Twist that Stereo, here we go!

Main acts van deze avond in Club Noa zijn absolute toppers uit de huidige party scene, namelijk Quintino, Hardwell, en Kenneth G. Deze boys zijn inmiddels ongekend populair in het hele land en daarmee natuurlijk ook in het Noorden. Quintino werd zelfs verkozen tot absolute publiekslieveling onder het Club Noa publiek en won daarmee de prijs voor ‘Best summer dj 2009!’. Een prestatie op zich! Hardwell is al een aantal jaar een van de meest succesvolle DJ’s van Nederland en heeft met zijn hit ‘Feel So High’ laten zien dat hij inmiddels ook klaar is om de internationale dj wereld te veroveren. Kenneth G kent iedereen uiteraard van de befaamde Nope is Dope feesten in The The Power Zone, Escape en Club Noa. Een betere aanvulling op Hardwell en Quintino dan Kenneth G en Ray Fox kan een die-hard clubber zich niet wensen en dus kan Twisted Stereo er wederom zeker van zijn dat deze tweede editie van Twisted Stereo wederom een dikke hit wordt!