Partyflock
 
­ Nederland

Welcome to Metz on Sunday

gepubliceerd door , op
Welcome to Metz on Sunday invites. Na een paar weken rust is het weer tijd voor de 3e Zondag van de maand dus tijd voor een avondje vol real house Music in het Prinsestheater te Rotterdam. Wie verlangt er, in deze koude dagen, niet naar een warme zomerse avond? Of anders gezegd, wat is er beter dan de volgende editie van Metz on Sunday invites in hartje winter? Lekker grooven, eten of chillen met je vrienden op een heerlijke zondag avond, dat zijn de hoofd ingrediënten van Metz. En op deze 21 Februari zorgt Metz wederom voor een top avond met de terugkeer van zijn vaste Resident DJ ROOG (2 uur set), aangevuld met het talent Charlie Da Farma, Mr Metz Franco Rolini, Glenn Helder on Drums, LeBlom, Golden Wonderboy & Vocals by Mitch Crown.

ROOG is zonder twijfel de populairste house dj van het land. Zijn agenda is overvol, maar toch, hij flikt het telkens weer om overal in het land volle zalen te trekken en houdt altijd een plekje vrij voor Metz on Sunday invites. ROOG is inmiddels ook bezig om het buitenland te veroveren met zijn dj vriend Erick E onder hun naam Housequake. Tevens is hij inmiddels de grootste Nederlandse afgevaardigde van het wereldberoemde Defected label. Na twee maanden afwezigheid is hij weer terug in het theater. Bereid je voor op de vetste en nieuwste housetracks gedraaid door de master himself. Charlie Da Farma is onder het Metz publiek een bekend gezicht. Was hij voorheen te bewonderen op de dansvloer sinds 1 jaar kom je hem nu ook tegen achter de decks. Zijn draaiuren heeft hij inmiddels gemaakt en zo stond hij al voor of na Lucien Foort, Kid Kaio, DJ Jean en andere grote namen uit de scene. Charlie zorgt deze avond voor het slotakkoord met dikke beats en krachtige vocalen. Mr Metz is de man die deze avond met zijn nieuwe aangevulde cd map zal openen. Met heerlijke real house tunes in combinatie met de dan al aanwezige Mitch Crown zullen zijn de zaal al vroeg in extase brengen. Klassiekers in een nieuwe jasje, maar ook diepe house tracks zullen zorgen dat de zaal volledig klaar staat als de headliner het toneel zal betreden.

Iets extra’s, want dat ben je gewend op Metz, is deze keer in handen van Glenn Helder. Wat deze man vroeger met een bal kon bewijst hij in zijn 2e leven op zijn drumstel. Met Linkse kapbewegingen en Rechtse indraaiers weet hij zijn drumstel tot het uiterste te drijven. Deze avond zal hij zeker een solo act ten toon spreiden die je niet mag en kunt missen. Met Glenn Helder in the house zullen de extra beats tot het uiterste worden gedreven. Vaste residenten LeBlom en Golden Wonderboy zullen ook voorbij komen en het geheel zal worden aangevuld met entertainment zoals je verwacht van Metz. Metz on Sunday invites lukt het als een van de weinige feesten al tien jaar lang succesvolle clubavonden te organiseren. Elke derde zondag van de maand verzorgt Metz Invites een Real House avondje uit in het Prinses Theater. Dankzij de geweldige line-ups, legendarische locatie, het sympathieke personeel, de lekkere gratis hapjes trekken de avonden al tien jaar lang een vaste kern maar ook vele nieuwe bezoekers aan. In combinatie met de juiste begin en eind tijd en regelmatige vernieuwende aanvullingen blijf het een succes formule.