Partyflock
 
­ Nederland

Exxellent Brasil
Timetable

gepubliceerd door , op
Exxellent Brasil
24 december 2009
Aanstaande zaterdag 16 januari is het weer tijd voor een van de populairste feesten uit de geschiedenis van Matrixx: Exxellent Brasil, met een line-up om van te watertanden: Sunnery James & Ryan Marciano, Sidney Samson, Afrojack, Afro Bros, MC Boogshe en Norman Soares. Exxellent Brasil staat garant voor warmte, sexiness, happiness en heel veel fijne housemuziek.

Buiten heerst een gevoelstemperatuur van -10C° tot -15C°, sneeuw siert het Nederlandse landschap en er word alleen maar over schaatstochten gesproken. Alleen al bij het denken hieraan, slaat de kou toe.

Matrixx gaat hier vol tegen in! Tijdens Exxellent Brasil waan je je in een oase van warmte en Braziliaanse sfeer. Een top decor, dikke beats van exotische DJ’s, Capoeira, sexy danseressen, opzwepende percussie en een heuse Brassband sieren de avond die tot de beste Houseavonden van Nederland word gerekend: Exxellent Brasil

Check hier de Time-Table:
22.00-23.00 Indiana
23.00-00.30 Afro Bros
00.30-02.00 Sunnery James & Ryan Marciano
02.00-03.30 Sidney Samson
03.30-05.00 Afrojack

De kaarten kosten € 12,50 (ex fee) in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar op www.matrixx.nl. Je kunt ze in de voorverkoop uitsluitend online bestellen. Uiteraard kun je, zoals je van Matrixx gewend bent, gewoon kaarten aan de deur kopen. Check www.matrixx.nl voor meer info.