Partyflock
 
­ Nederland

Strangerz
allesbehalve troosteloos

gepubliceerd door , op
Strangerz
11 januari 2010
Het is een vreemde maand, die eerste van het jaar. Na het gigantische feest dat gevierd is met oud&nieuw, doen veel mensen het eventjes rustig aan. Het devies lijkt uitrusten en bijkomen. De eerstvolgende belangrijke feestdatum die mensen in hun agenda moeten schrijven, is vrijdag 29 januari. Een kleine zoektocht levert op dat Oprah Winfrey op die dag jarig is, dat Romario in 1966 het levenslicht zag en dat in 2006 het Chinese Nieuwjaar werd gevierd. Weinig spectaculaire gebeurtenissen, tot nu toe! Want Yu'R - Events opent Bongo Beach in Eindhoven voor weer een nieuwe editie van Strangerz.

Tevreden liefhebbers
De vorige editie op 4 december kan als succesvol worden beschouwd. De hardstyle-liefhebbers waren toen zeer te spreken over de muziek, de sfeer en de lichtshow. De Strangerz Dj Crew heeft de hooggespannen verwachtingen meer dan waar kunnen maken. Met een indrukwekkende platenkeuze lieten zij de bezoekers volledig los gaan. Yu’R – Events wil nu graag een vervolg geven aan deze succesvolle première van Strangerz. Nieuw, innovatief en allesbehalve standaard. Dat zijn de steekwoorden voor de aankomende editie.

De gevoelige muzieksnaar
Het wordt dringen achter de draaitafels. Maar liefst 7 acts nemen plaats om hun knallers ten gehore te brengen. De Strangerz Dj Crew heeft twee maanden relatieve rust gekend om in topvorm aan het startschot te verschijnen. Relatieve rust omdat ze het eigenlijk ontzettend druk hebben gehad. Sommigen legden de laatste hand aan hun nieuwe producties, anderen zochten stad en land af voor die plaat die iedereen aan het dansen krijgt. Je kunt er zeker van zijn dat de Crew (bestaande uit Spana, Dalora, Degos & Re-Done en San Miquel) je gevoelige muzieksnaar weet te raken. Dstrbr, The Pope en The Z.. maken het gezelschap voor deze avond compleet. Ernesto zal de platendraaiers vocaal ondersteunen als MC.

Genot voor je zintuigen
In Eindhoven en omgeving zijn er geen maandelijks terugkerende hardstyle-concepten, Yu’R – Events brengt daar verandering in! Strangerz is het maandelijkse concept waarbij relatief onbekende, maar talentvolle DJ’s de show stelen. Yu’R – Events heeft hiervoor een perfecte locatie om te knallen, de Fabriek in Eindhoven. Deze discotheek wordt tijdens de Strangerz-avonden omgetoverd tot hardstyle-tempel, waar het geluid een genot is voor je trommelvliezen en de mooie lichtshow je netvliezen streelt. Op deze avonden kun je voor weinig geld (6 euro) dik knallen op vette hardstyle-platen. Schrijf 29 januari maar in je agenda om weer volledig verrast te worden op muzikaal gebied.

10 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 60688, 49131}
Wordt weer een top editie!!
Lekker bezig Miquel!
 
Artiest San Miquel
Uitspraak van M0l! op donderdag 14 januari 2010 om 15:44:
Lekker bezig Miquel!

Thanks Jeroen! :)

We gaan er weer een leuk feestje van maken, he mensen...?! :bier:
Werkzaam bij T-Town Madness
Artiest {SHOWLIST artist 30204, 92198}
The Z & Ernesto !

Goed bezig mannen :)
Uitspraak van Trypsin op donderdag 14 januari 2010 om 17:49:
The Z

:respect:
gassuh!
laatste aanpassing